Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB schimbă sistemul şi o "perlă" e OUT! MM: "Îi va fi foarte greu" | EXCLUSIV

FCSB schimbă sistemul şi o "perlă" e OUT! MM: "Îi va fi foarte greu" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB schimbă sistemul după pauza pentru meciurile echipei naţionale a României şi Mihai Stoica l-a avertizat pe Octavian Popescu (20 de ani), "perla" lui Gigi Becali, că "îi va fi foarte greu" să joace în 4-4-2, având în vedere momentul slab de formă pe care-l traversează deja de câteva luni.

Octavian Popescu, fotbalistul-minune "apărut" la FCSB în 2020 a scăzut mult în prestaţii încă din play-off-ul sezonului trecut de Liga 1. În direct la Orange Sport, Mihai Stoica a anunţat că FCSB va schimba sistemul, va juca 4-4-2, iar lui Popescu îi "va fi foarte greu" să joace după ce a pierdut echipa.

FCSB schimbă sistemul şi o "perlă" e OUT! MM: "Îi va fi foarte greu" | EXCLUSIV

Forma lui Octavian Popescu, care nu mai dă randament, nu-i îngrijorează doar pe cei de la FCSB, dar şi pe Giovanni Becali, agentul său. "Perla" lui Gigi Becali a fost trecută pe bancă pentru că nu a reuşit să se ridice la nivelul pe care-l arăta în urmă cu câteva luni, iar Mihai Stoica a anunţat că a pierdut primul "11".

Managerul FCSB a fost dur şi a spus că pe Octavian Popescu "nu-l aşteaptă nimeni" şi că îi va fi foarte greu să mai joace la FCSB după schimbarea care se va produce odată cu revenirea Ligii 1 după pauza pentru echipa naţională. Nicolae Dică va juca într-un alt sistem, 4-4-2, astfel ca Andrea Compagno şi Billel Omrani să aibă amândoi loc în echipa de start.

"E clar că nu e într-o pasă bună. Implicarea lui e totală, dar realizările sunt mai puţine şi la antrenamente. El, întradevăr, e puţin schimbat. Eu m-am oferit să-l ajut cu absolut orice, n-a apelat la ajutorul meu. Nu ştiu ce are de gând, l-am aşteptat să vină. N-a venit. Nu trag de el, echipa a pierdut-o. Va trebui să se lupte, cu Coman, cu cine... Altfel îi va fi foarte greu! Mai ales în noul sistem pe care-l vom juca, 4-4-2, îi va fi foarte greu să joace.

El are calitate mai multă decât toţi. Nu există niciun jucător român de nivelul lui, în opinia mea, dar dacă nu e dublat talentul ăsta cu o implicare totală şi cu canalizarea eforturilor doar pe fotbal şi are şi alte preocupări... E problema lui, nimeni nu-l aşteaptă", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Octavian Popescu a jucat 17 meciuri în toate competiţiile sezonului pentru FCSB, timp în care şi-a trecut în cont doar două assist-uri.

  • 4 - milioane de euro este cota de piaţă a lui Octavian Popescu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: octavian popescufcsbschimbaresistemmihai stoica 

viewscnt
Articole similare