Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

4 cluburi se luptă pentru semnătura unui star din Ligue 1. Rămâne liber în 2023!

4 cluburi se luptă pentru semnătura unui star din Ligue 1. Rămâne liber în 2023!

Ligue 1

Comentarii

Housem Aouar (24 de ani), unul dintre cei mai importanţi fotbalişti crescut de Olympique Lyon, îşi termină contractul cu francezii şi nu mai puţin de patru echipe vor să-l transfere.

Mai mult ca sigur, Aouar va pleca liber de contract de la Lyon în vara lui 2023, având în vedere în ianuarie va intra în ultimele luni din înţelegerea cu francezii. Mijlocaşul francez e extrem de curtat şi cluburi din Premier League, Serie A şi LaLiga îl vor.

4 cluburi se luptă pentru semnătura unui star din Ligue 1. Rămâne liber în 2023!

Site-ul fichajes.net scrie despre dorinţa lui Betis să-l transfere gratis pe Aouar, fotbalist crescut de OL, dar care-l va pierde fără să încaseze niciun ban. Potrivit sursei citate, Betis are concurenţă serioasă pentru semnătura mijlocaşului central.

Arsenal, Newcastle şi Juventus îl au, la rândul lor, pe lista de transferuri pe Housem Aouar. În aceste condiţii, este greu de crezut că Aouar va alege, pe modelul Nabil Fekir, transferul la Betis Sevilla. Din cauza faptului că nu vrea să-şi pună semnătura pe un nou contract cu Lyon, Aouar a fost scos din echipă şi a jucat 30 de minute într-un singur meci din actuala stagiune.

Promovat la echipa mare a lui Lyon în 2016, Housem Aouar a strâns 216 meciuri, 40 de goluri şi 35 de pase de gol în tricoul francezilor.

  • 20 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Housem Aouar în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: housem aouarbetisarsenalnewcastlejuventusbetis 

viewscnt
Articole similare