Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Singurii fotbalişti care au convins după meciurile din Liga Naţiunilor: "Vârf nu avem. Dacă Alibec pleacă pe undeva, uităm de el" | EXCLUSIV

Singurii fotbalişti care au convins după meciurile din Liga Naţiunilor: "Vârf nu avem. Dacă Alibec pleacă pe undeva, uităm de el" | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Naţionala României a înregistrat încă un eşec într-o competiţie. Tricolorii au retrogradat în Liga C din Liga Naţiunilor, iar Basarab Panduru a evidenţiat câţiva jucători care totuşi au convins şi în jurul cărora se poate construi.

Ce jucători i-au plăcut lui Basaran Panduru

Basarab Panduru aşteaptă pe Ianis Hagi la naţionala României, pentru a pune umărul la campania pentru următorul Campionat European. De asemenea, expertul Orange Sport consideră că selecţionerul are câţiva jucători pe care se poate baza în viitor. 

"Sunt câţiva jucători în jurul cărora poţi face ceva. Raţiu e bun fundaş dreapta, îmi plac Rus, Burcă. Pe partea stângă, Camora nu ştiu cât mai joacă şi rămâne Bancu. Stanciu, bun, putem face cu el ceva. Vine regele mic (n.r. - Ianis Hagi). E şi Man. 

Vârf nu avem, avem nişte jucători de care depindem. Dacă Alibec rămâne în România, îl chemăm. Dacă pleacă pe undeva, uităm de el", a declarat Basarab Panduru la Orange Sport. 

În schimb, Basarab Panduru a fost frapat de apariţia lui Tudor Băluţă, care a revenit la naţională după perioada grea de la Brighton. 

"Chiar aşa cu Băluţă? El n-a jucat trei ani şi a fost convocat după patru meciuri. Atât de puţin ai nevoie ca să fii convocat la naţionala României?", a adăugat expertul Orange Sport. 

România a retrogradat în Liga Naţiunilor

Reprezentativa României a învins, luni seară, pe Stadionul Giuleşti, cu scorul de 4-1, selecţionata Bosniei, în ultima etapă a Grupei 3 din Liga B a Ligii Naţiunilor. Tricolorii încheie grupa pe ultimul loc, astfel că au retrogradat în Liga B. Bosniacii, care au terminat pe prima poziţie, au promovat în Divizia A.

"Vedem şi acolo ce facem (n.r. - în Liga C). Probabil rezultatul ăsta mare, 4-1, te face să te bucuri, dar nici eu nu ştiu ce să fac după meciul ăsta. Anticipam victoria. Bosnia a venit cu echip a treia probabil, că echipa a doua a jucat în tur cu noi. Curios a fost că am dat trei goluri parcă atunci când voiam să ne apărăm. E speranţă, dar ne păcăleşte rezultatul ăsta. Care e viitorul acestei echipe?", a mai spus Basarab Panduru. 

 

Afla mai multe despre: basarab pandururomania bosniaromania liga natiunilor 

viewscnt
Articole similare