Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Ria Ria Hungaria" şi "Serbia, Serbia". De ce au intervenit jandarmii în sectorul bosniacilor. Cum s-au şicanat suporterii adverşi şi cei români

VIDEO | "Ria Ria Hungaria" şi "Serbia, Serbia". De ce au intervenit jandarmii în sectorul bosniacilor. Cum s-au şicanat suporterii adverşi şi cei români

Echipa națională

Comentarii

Stadionul Rapid-Giuleşti a fost plin la meciul România - Bosnia, dar partida a fost întreruptă încă din start.

Ce s-a întâmplat în startul partidei România - Bosnia

Suporteri aflaţi în peluza din spatele porţii lui Ionuţ Radu au avut câteva lucruri de împărţit în startul partidei. Centralul a întrerupt partida, după ce forţele de ordine au intrat în sectorul oaspeţilor, pentru a calma spiritele. 

"La începutul partidei, un grup de suporteri din Peluza Sud a depăşit cordonul de stewarzi şi a migrat către galeria oaspeţilor, cu scopul de a iniţia confruntări violente", a anunţat Jandarmeria

Totul a pornit de la câţiva suporteri ai Bosniei, care au început să scandeze "Ria Ria Hungaria", aflaţi la distanţă mică de fanii români. 

Jandarmeria a acţionat la timp şi a separat cele două tabere, pentru ca lucrurile să nu degenereze într-un conflict fizic. 

În timp ce bosniacii au fost împinşi departe de români, suporterii tricolorilor au început să strige "Serbia, Serbia", cu referire la situaţia tensionată din trecutul Balcanilor. 

Naţionala României poate retrograda în Liga C, dacă Finlanda obţine în Muntenegru un rezultat mai bun decât România în partida cu Bosnia, luni, de la 21:45, în Giuleşti, live text pe Orange Sport. 

VIDEO Jandarmeria pătrunde în sectorul bosniacilor la meciul cu România

 

Afla mai multe despre: romania bosniaincidente romania bosnia 

viewscnt
Articole similare