Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meciul România - Bosnia, întrerupt încă din start. Ce s-a întâmplat în spatele porţii lui Ionuţ Radu | FOTO

Meciul România - Bosnia, întrerupt încă din start. Ce s-a întâmplat în spatele porţii lui Ionuţ Radu | FOTO

Echipa națională

Comentarii

Centralul Halil Meler a întrerupt partida România - Bosnia încă din start, după ce mai mulţi suporteri au fost implicaţi într-un clinci.

Meciul România - Bosnia, întrerupt încă din start

UPDATE | Anunţ oficial despre ce s-a întâmplat în startul meciului din Giuleşti. 

"În legătură cu meciul de fotbal dintre echipa reprezentativă a României şi a Bosniei şi Herţegovinei, Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti face următoarele precizări: 

La începutul partidei, un grup de suporteri din Peluza Sud a depăşit cordonul de stewarzi şi a migrat către galeria oaspeţilor, cu scopul de a iniţia confruntări violente. 

În acest context, jandarmii au acţionat pentru dispersarea suporterilor violenţi şi păstrarea unei distanţe de siguranţă între cele două grupuri. 

Menţionăm faptul că, pe timpul intervenţiei nicio persoană nu a fost rănită şi, punctual, acolo unde situaţia a impus, au fost folosite materialele din dotarea forţelor de ordine, pentru restabilirea climatului de ordine şi siguranţă publică", transmite Jandarmeria. 


Imediat după ce centralul partidei România - Bosnia a fluierat startul meciului din Giuleşti, arbitrul a fost nevoit să întrerupă partida preţ de câteva zeci de secunde. 

În peluza din spatele porţii lui Ionuţ Radu, mai mulţi suporteri, români şi bosniaci, au avut ceva de împărţit. Conform comentatorilor meciului, a fost bătaie generală între mai multe persoane. 

Jandarmeria a intervenit la timp, pentru care lucrurile să nu degenereze. 

În sectorul destinat oaspeţilor au luat loc aproximativ 400 de suporteri bosniaci. 

Forţele de ordine au intervenit din nou, în minutul 4, pentru a linişti spiritele, iar partida n-a mai fost întreruptă şi de această dată. 

Naţionala României poate retrograda în Liga C, dacă Finlanda obţine în Muntenegru un rezultat mai bun decât România în partida cu Bosnia, luni, de la 21:45, în Giuleşti, live text pe Orange Sport. 

 

Afla mai multe despre: romania bosnia 

viewscnt
Articole similare