Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Care e motivul bucuriei? Că ai retrogradat cu şapte puncte, nu două?”. MM Stoica, discurs dur după victoria României cu Bosnia: ”Jalnic!” | EXCLUSIV

”Care e motivul bucuriei? Că ai retrogradat cu şapte puncte, nu două?”. MM Stoica, discurs dur după victoria României cu Bosnia: ”Jalnic!” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Luni seara, România şi-a trecut în cont o victorie la scor împotriva Bosniei, însă aceasta nu a avut nicio relevanţă în calculele grupei. Finlanda s-a impus în Muntenegru, iar naţionala noastră a retrogradat oficial în divizia C a Nations League.

România a reuşit să încheie campania din Nations League cu o victorie la scor împotriva Bosniei, 4-1, dar aceasta nu are practic nicio relevanţă.

Finlanda s-a impus în Muntenegru, iar naţionala noastră a retrogradat, la egalitate de puncte cu selecţionata care ne-a umilit, dar în urma ei din pricina rezultatelor directe.

În ciuda retrogradării, oficialii FRF s-au bucurat la fiecare gol al României, chiar dacă ştiau deja scorul din celălalt meci al grupei.

Din această cauză, MM Stoica a ţinut un discurs dur în urma victoriei şi a punctat că acest rezultat este unul mincions, întrucât Bosnia a jucat fără miză, cu rezervele.

MM Stoica, discurs dur după victoria României cu Bosnia

Ideea e că noi am bătut echipa a doua a Bosniei, doar că echipa a doua a Bosniei nu mai avea niciun obiectiv. Problema a fost că pe noi ne-a bătut 3-0 acasă echipa a doua a Muntenegrului, care avea un obiectiv la momentul acela.

Deci, suntem mai slabi ca echipa a doua a Muntenegrului. Pe noi poate să ne păcălească victoria asta, împotriva nimănui. Băieţii ăştia au venit în vacanţă, s-au gândit la echipele de club.

Nu aveau niciun chef să ne pună probleme, pentru că şi noi câştigam degeaba şi ştiam de prin minutul 50 şi ceva că noi câştigam degeaba. S-a făcut repede 2-0 la Finlanda.

În momentul în care auzi că ai retrogradat, măcar ştiind, bănuind că eşti în atenţia celor care filmează, abţine-te să te exteriorizezi. Dacă tu te bucuri când ai retrogradat, înseamnă că ai o mare problemă.

Te-ai obişnuit cu foarte puţin. Care e motivul bucuriei? Că ai mai multe puncte decât te aşteptai să retrogradezi? Că te aşteptai să retrogradezi cu două puncte şi ai făcut şapte? Este înfiorător, e o catastrofă a fotbalului românesc.

Am retrogradat dintr-o grupă cu Finlanda, care nu mai e ce a fost, cu Muntenegru, care are probleme cu jucătorii de valoare, că nu joacă, şi cu Bosnia, am retrogradat.

Asta e concluzia. Jalnic. Nu vorbesc de selecţioner, vorbesc de ce era în tribună. O mare bucurie! Era 2-0”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: mm stoica 

viewscnt
Articole similare