Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC U Craiova, cea mai slabă prestaţie a sezonului? Conculziile secundului din Bănie după primul meci fără Croitoru: ”Nu am complotat cu nimeni”

FC U Craiova, cea mai slabă prestaţie a sezonului? Conculziile secundului din Bănie după primul meci fără Croitoru: ”Nu am complotat cu nimeni”

FC U Craiova

Comentarii

În a 14-a etapă a Ligii 1, FC U Craiova a fost înfrântă de FC Botoşani, care nu se mai impusese de şapte etape. În urma partidei, secundul Florin Drăgan, care a preluat responsabilităţile lui Marius Croitoru temporar, a tras concluziile.

La primul meci după plecarea lui Marius Croitoru, pe banca lui FC U Craiova s-a aflat secundul Florin Drăgan, care va pregăti echipa până la numirea unui nou principal.

Oltenii s-au prezentat mai slab ca la orice altă partidă din acest sezon şi au fost înfrânţi de FC Botoşani, care nu mai câştigase de şapte etape, de pe 14 august.

Sekou Camara a dat lovitura în prelungiri, în urma unui joc anost, lipsit de multe faze importante, mai ales în prima repriză.

În urma meciului, Florin Drăgan a afirmat că echipa sa a început bine jocul, dar că i-a ”lipsit ceva în ultimii 30 de metri”, concluzionând că ”acesta este fotbalul”.

Întrebat despre zvonurile că Marius Croitoru a fost ”lucrat” de jucători şi stafful său, secundul din Bănie a transmis, vehement, că nu există adevăr în spatele acestor acuzaţii.

Cea mai slabă prestaţie a sezonului pentru FC U Craiova? Conculziile lui Florin Drăgan

"(n.r. despre meciul cu Botoşani) Din păcate, acesta este fotbalul. Am făcut o primă repriză bună, am avut o circulaţie bună a balonului, dar în repriza a doua au început ei mai bine.

A produs un fotbal bun, dar ne-a lipsit ceva în ultimii 30 de metri. Aveam nevoie de ceva special, un jucător să vină şi să facă ceva. Nu pot să zic că am avut ocazii, doar ceva situaţii. Felicitări celor de la Botoşani, mergem înainte.

(n.r. despre Marius Croitoru) Ce pot să vă spun e că lumea care mă cunoaşte ştie ce fel de om sunt. Din punctul meu de vedere, nu am complotat cu nimeni. Eu am contract, am rămas pentru o perioadă scurtă, lungă, nu ştiu.

Eu am avut o colaborare bună cu Marius (n.r. Croitoru). Atât eu, cât şi stafful, cât şi jucătorii nu avem niciun fel de legătură cu ceea ce s-a scris", a declarat Florin Drăgan.

 

Afla mai multe despre: fc u craiova 

viewscnt
Articole similare