Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Croitoru, sub lupa lui Basarab Panduru după ce a plecat de la FC U Craiova: ”A crezut că o să facă tot ca la FC Botoşani! Ajungi aici şi dă Bauza cu apărătorile după tine!” EXCLUSIV

Marius Croitoru, sub lupa lui Basarab Panduru după ce a plecat de la FC U Craiova: ”A crezut că o să facă tot ca la FC Botoşani! Ajungi aici şi dă Bauza cu apărătorile după tine!” EXCLUSIV

FC U Craiova

Comentarii

Basarab Panduru a comentat la OrangeSport plecarea lui Marius Croitoru de la FC U Craiova 1948.

Universitatea Craiova 1948 a fost învinsă, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa Chindia Târgovişte, în etapa a 13-a din Superliga. Unicul gol al meciului a fost marcat de Popadiuc, în minutul 64. La finalul meciului, Marius Croitoru, a mers lângă suporteri, alături de jucători. După o discuţie cu suporterii, Croitoru a părut că pleacă în lacrimi. 

La câteva ore după meci, FC U Craiova 1948 a anunţat că Marius Croitoru nu mai este antrenorul echipei. Contractul a fost reziliat de comun acord.

Basarab Panduru a analizat plecarea lui Marius Croitoru de la FC U Craiova 1948. El consideră că antrenorul a crezut că în Bănie o să fie la fel ca la FC Botoşani, unde el avea un cuvânt greu de spus la echipă. 

”A crezut că o să facă tot ca la FC Botoşani! Ajungi aici şi dă Bauza cu apărătorile după tine!” 

”Eu nu îl vedeam plecat pe Croitoru de la Craiova, deşi rezultatele nu sunt cele mai bune. Acolo ştim că nu este răbdare. Mie mi-a demonstrat că poate să facă treabă. El trebuie să înţeleagă că aşa este peste tot.

El a crezut că aşa o să fie peste tot ca la Botoşani. Acolo aduci jucători, acolo controlai. Te trezeşti aici că Bauza dă cu apărătorile după tine. Şi ai vrea să faci ceva, dar nu poţi să faci nimic. Nu, dar tu nu mai poţi să faci ce făceai la Botoşani. Este foarte simplu. Tu făcând acelaşi lucru...”, a spus Basarab Panduru, la OrangeSport.

Afla mai multe despre: craiova-marius croitoru-basarab panduru 

viewscnt
Articole similare