Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gabi Tamaş, ”sabotat” chiar de omul care l-a adus la Petrolul? ”Faptul că ai făcut asta spune că ai vrut să scapi de el” | EXCLUSIV

Gabi Tamaş, ”sabotat” chiar de omul care l-a adus la Petrolul? ”Faptul că ai făcut asta spune că ai vrut să scapi de el” | EXCLUSIV

Petrolul

Comentarii

Gabi Tamaş (38 de ani) a plecat, din nou, cu scandal de la echipa pe care o reprezenta, de această dată ”divorţând” de Petrolul Ploieşti. Omul care l-a ”sabotat” pe fundaş e chiar antrenorul Nae Constantin (48 de ani), dar acesta susţine că nu a făcut-o cu intenţie.

Gabi Tamaş a părăsit-o oficial pe Petrolul Ploieşti, după doar patru luni la club, în ciuda faptului că a fost integralist în perioada petrecută pe stadionul Ilie Oană.

În urma ”divorţului”, un scandal s-a declanşat, după ce a apărut în spaţiul public o înregistrare în care fundaşul îi înjura pe fanii echipei.

Despărţirea s-ar fi produs indiferent, chiar dacă nu ar fi apărut public înregistrarea, dar aceasta este o nouă pată pe reputaţia lui Tamaş, care putea fi evitată.

Nae Constantin a recunoscut că el a înregistrat conversaţia şi a trimis-o liderilor galeriiilor, dar a afirmat că nu ştie cum a apărut aceasta în presă, sugerând că nu a vrut să îi cauzeze probleme lui Tamaş.

Antrenorul a fost cel care a insistat pentru transferul fundaşului, dar, în opinia lui Iulian Miu şi Constantin Zotta, tot Constantin a fost cel care l-a ”sabotat” pe Gabi Tamaş.

Gabi Tamaş, ”sabotat” chiar de omul care l-a adus la Petrolul?

Eu, dacă eram antrenorul lui Tamaş şi aveam orice discuţie cu el... acum nu ştii când a fost discuţia, la ce oră, dacă era supărat Tamaş pe ceea ce se întâmplă la echipă, eu nu dădeam această convorbire la nimeni, dacă o aveam înregistrată.

Eu nu ştiu cum se înregistrează, n-am înregistrat pe nimeni până acum. Nu aş fi dat, de aici plec. Era o discuţie doi bărbaţi maturi, Tamaş are aproape 40, Constantin e trecut de 40. Mai aveai a doua zi o discuţie antrenor - jucătorul Tamaş.

Eu spun ce făceam eu, niciodată nu dădeam... noaptea te poate linişti. Am trecut şi eu prin foarte multe momente, nu ştii ce gândeşti la ora 22, eşti supărat.  A doua zi poate ai altă gândire şi mai ai atunci o discuţie”, a declarat Iulian Miu, la Orange Sport.

Ca să îl completez pe Iulian, faptul că ai dat această discuţie mai departe spune că şi tu ai vrut să scapi de Tamaş”, a adăugat Constantin Zotta

Afla mai multe despre: tamaş 

viewscnt
Articole similare