Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Am dat-o liderilor galeriilor”. S-a aflat numele persoanei care l-a ”lucrat” pe Gabi Tamaş! Antrenorul Petrolului a recunoscut: ”De pe telefonul meu a fost”

”Am dat-o liderilor galeriilor”. S-a aflat numele persoanei care l-a ”lucrat” pe Gabi Tamaş! Antrenorul Petrolului a recunoscut: ”De pe telefonul meu a fost”

Petrolul

Comentarii

Aflat la mijlocul scandalului momentului din fotbalul românesc, în ziua în care Gabi Tamaş (38 de ani) s-a despărţit oficial de Petrolul Ploieşti, a apărut înregistrarea cu el înjurându-i pe fanii echipei. Iar antrenorul Nae Constantin (48 de ani) a recunoscut că el a fost cel care l-a înregistrat pe fotbalist.

Scandalul momentului din fotbalul românesc s-a declanşat la Petrolul Ploieşti, odată cu plecarea lui Gabi Tamaş de la echipa prahoveană.

Integralist în acest sezon pentru ”lupii galbeni”, fotbalistul de 38 de ani era unul dintre cei mai importanţi oameni ai formaţiei, atât în vestiar, cât şi în teren.

Bulversaţi de ”divorţ”, fanii au asaltat clubul cu întrebări în legătură cu motivele despărţirii, iar de acolo a început întreg scandalul.

Nae Constantin a recunoscut că făcut o înregistrare de 12 minute cu Gabi Tamaş, pe care a trimis-o suporterilor când aceştia s-au revoltat în legătură cu plecarea.

Apoi, în loc să păstreze discreţia, fanii au trimis la presă acea înregistrare, iar în spaţiul public a apărut doar secvenţa ”incriminantă”.

Constantin a confirmat că despărţirea a fost provocată de spusele fotbalistului şi a afirmat că este dispus să înfrunte consecinţe pentru acţiunile sale, dacă va fi cazul.

S-a aflat numele persoanei care l-a înregistrat pe Gabi Tamaş

Înregistrarea pe care am făcut-o a fost de pe telefonul meu, nu a fost nimic premeditat. În momentul în care au fost discuţiile că de ce pleacă Tamaş, trebuia să ne justificăm într-un fel.

Am dat această înregistrare liderilor galeriilor, dar mai departe, cum a ajuns în online, nu ştiu. Ce a apărut în online e doar o parte. Toată înregistrarea are undeva la 12 minute.

Ştiu ce înseamnă, mi-o asum. Dacă e greşeală, o să plătesc, mai mult de atât ce pot să fac? Ne-am întâlnit ieri dimineaţă şi i-am transmis că decizia noastră este rezilierea contractului.

Trebuia să ne justificam într-un fel, altfel toate reproşurile erau îndreptate asupra noastră. A la long au mai fost probleme, dar le ştiam.

În momentul în care l-am adus pe Tamaş, l-am adus şi cu bune, şi cu rele. Doar că s-a ajuns undeva până sus…

Gabi Tamaş era bun şi în vestiar, şi la antrenamente, te ajuta enorm, doar că în anumite momente se schimba. Nu cred că Gabi Tamaş a fost găsit beat lat în veastiar niciodată, nu!

Rămâne de văzut daca va fi o pierdere. Ştiu cum e cu Gabi Tamaş, rămâne să vedem şi cum e fară Gabi Tamaş. Avem jucători care pot acoperi postul lui Gabi Tamaş.

Nu cred că e normal, dar trebuia să am o justificare, asta e clar! Toată lumea, inclusiv şefii de galerie, au început să sune. De ce, de ce, de ce?

Trebuia să arătăm de ce. Suporterii noştri au participat la crearea clubului ăstuia, în 2016”, a declarat Nae Constantin.

  • 14 meciuri a însumat Tamaş la Ploieşti, 13 în campionat şi unul în Cupă
  • Pe 9 noiembrie, fotbalistul urmează să împlinească 39 de ani

Afla mai multe despre: gabi tamaş 

viewscnt
Articole similare