Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gabi Tamaş, cu adevărat o variantă pentru Rapid? Ce spune Adi Mutu despre posibilitatea de a îl transfera pe fostul său coechipier

Gabi Tamaş, cu adevărat o variantă pentru Rapid? Ce spune Adi Mutu despre posibilitatea de a îl transfera pe fostul său coechipier

Rapid

Comentarii

Gabi Tamaş (38 de ani) tocmai a rămas liber de contract, după doar patru luni la Petrolul Ploieşti. Fundaşul central se află la mijlocului unui scandal, în urma apariţiei în spaţiul public a unei înregistrări audio cu fostul internaţional român.

În ziua în care despărţirea dintre Petrolul Ploieşti şi Gabi Tamaş a fost anunţată, o înregistrare cu fotbalistul de 38 de ani a apărut în spaţiul public, în care acesta îi înjura ca la gura cortului pe fanii ”lupilor galbeni”.

Cele două părţi nu au confirmat că acea înregistrare a fost motivul ”divorţului”, preşedintele Costel Lazăr dezvăluind înaintea apariţiei acesteia că Tamaş i-a cerut să îi fie reziliat contractul.

Întrucât era legitimat la o echipă înaintea finalului perioadei de mercato, fostul internaţional român va putea evolua din nou doar din ianurie, când va putea fi înregistrat de formaţia cu care se va înţelege.

Un singur zvon a apărut în legătură cu o posibiliă destinţie pentru jucătorul de 38 de ani, probabil datorită faptului că omul care se află pe banca echipei este fostul său coechipier.

Gabi Tamaş, cu adevărat o variantă pentru Rapid?

Rapid ar fi pus ochii pe Gabi Tamaş, în ciuda faptului că îi are deja în centrul apărării pe Dragoş Grigore (36 de ani) şi Cristi Săpunaru (38 de ani).

În cadrul conferinţei de presă dinaintea partidei cu Hermannstadt, Adi mutu a fost întrebat dacă există adevăr în spatele acestor zvonuri, iar ”Briliantul” nu şi-a negat interesul.

"Am citit şi eu. Nu am vorbit cu Gabi. Vedem ce se va întâmpla. E un jucător de valoare, a demonstrat pe unde a fost. Deocamdată e fotbalistul Petrolului (n.r. nu reziliase încă atunci).

(n.r. despre un cuplu de fundaşi Săpunaru - Tamaş) Îi mai am acolo pe Grigore, Iacob, Ignat. Pot să am trei jucători care împreună fac 100 de ani, dar care au şi peste 100 de selecţii în echipa naţională", a declarat Adi Mutu.

În ciuda spuselor lui Adi Mutu, care nu a vrut să nege un posibil transfer, atât Daniel Niculae, cât şi Victor Angelescu au afirmat vehement că fotbalistul de 38 de ani nu e o variantă pentru Rapid.

Afla mai multe despre: adi mutu 

viewscnt
Articole similare