Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gabi Tamaş, hotărât să plece de la Petrolul. Costel Lazăr: ”M-a sunat. Mi-a cerut rezilierea neapărat!”

Gabi Tamaş, hotărât să plece de la Petrolul. Costel Lazăr: ”M-a sunat. Mi-a cerut rezilierea neapărat!”

Petrolul

Comentarii

Gabi Tamaş este aproape să îşi rezilieze contractul cu Petrolul Ploieşti, însă fundaşul central nu duce lipsă de oferte.

Gabi Tamaş, hotărât să plece de la Petrolul. Costel Lagăr: ”M-a sunat. Mi-a cerut rezilierea neapărat!”

Costel Lazăr, preşedintele ploieştenilor, a confirmat faptul că Gabi Tamaş îşi doreşte să plece de la echipă.

"Este o solicitare a lui. L-am invitat la şedinţa Consiliului Director pentru a cunoaşte poziţia şi care sunt motivele. Solicitarea a fost făcută telefonic, ieri seară (n.r - luni), către mine şi către antrenorul principal.

Nu am stabilit motivele, d-asta l-am şi chemat mâine, pentru a cunoaşte motivele. Poate sunt probleme personale, poate putem să-l ajutăm sau nu. Este a doua solicitare de genul ăsta, ceea ce ne îngrijorează pe toţi”, a spus Lazăr pentru sport.ro.

”M-a sunat. Mi-a cerut rezilierea neapărat. I-am zis: 'Gabi, nu trebuie să-mi ceri mie”

Lazăr a dezvăluit, de asemenea, că nu înţelege reacţia lui Gabi Tamaş şi doreşte să afle motivul pentru care fundaşul vrea cu ardoare să plece de la echipă.

”Nu mă interesează reacţiile fanilor. Mă interesează să clarific problema cu jucătorul. Mai departe, ce a transmis el către fani sau acei fani care nu citesc decât un paragraf dintr-o invitaţie nu mă interesează. Mă interesează părerea fanilor adevăraţi, care iubesc Petrolul, nu a celor care speculează anumite lucruri sau mă critică.

Eu nu am Facebook, dar dacă acei fani nu ştiu să citească că l-am invitat să discutăm condiţiile, dacă într-adevăr vrea rezilierea sau nu mai poate... nu ştiu ce se întâmplă! M-a sunat. Mi-a cerut rezilierea neapărat. I-am zis: 'Gabi, nu trebuie să-mi ceri mie, nu hotărăsc singur. E un Consiliu Director, e o AGA, nu o singură persoană”, a mai spus Lazăr.

Afla mai multe despre: gabi tamaspetrolul ploieşti 

viewscnt
Articole similare