Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă din Superligă pentru doi fotbalişti de la FCSB! Clubul care vrea să îi ”salveze”: ”Dacă vrei să intri în fotbalul mare, vii la o echipă ca a noastră”

Ofertă din Superligă pentru doi fotbalişti de la FCSB! Clubul care vrea să îi ”salveze”: ”Dacă vrei să intri în fotbalul mare, vii la o echipă ca a noastră”

FCSB

Comentarii

În urma rezultatelor dezastruoase obţinute în acest sezon, Gigi Becali plănuieşte o ”curăţenie” la echipă şi a trecut mai mulţi jucători pe lista neagră. Doi dintre aceştia sunt doriţi de ”furnizorul” preferat al FCSB-ului, Valeriu Iftime, care plănuieşte să îi aducă la Botoşani pentru a le ”salva” carierele.

Forma modestă din debutul campionatului a FCSB-ului a fost ignorată în mare parte de patronul Gigi Becali, întrucât obiectivul echipei, la acel moment, era să se califice în grupele Conference League.

Odată ajunsă acolo, când rezultatele nu s-au îmbunătăţit în Liga 1, patronul şi-a ieşit din minţi şi a început, din nou, să anunţe plecările jucătorilor care nu se ridicau la aşteptările sale.

Vadim Raţă a rezistat doar trei săptămâni la club, Marco Dulca, Bogdan Rusu şi Andrei Dumiter sunt ”abonaţi” la criticile şi ameninţările lui Becali, în timp ce Denis Haruţ a fost acuzat că nu e bărbat, iar Răzvan Oaidă numit un jucător slab.

Ultimii doi dintre aceştia pot primi o cale de scăpare de la FCSB însă. Valeriu Iftime le-a transmis celor doi jucători şi lui Gigi Becali că este interesat să îi aducă la FC Botoşani, pentru a le ”salva” carierele.

Ofertă din Superligă pentru doi fotbalişti de la FCSB

Răzvan Oaidă este oricând o variantă pentru noi. Nu ştiu însă dacă îl tentează pe el să revină la noi. A veni la Botoşani îl compar cu a merge în armată.

Oaidă, dacă vine la Botoşani, va fi un jucător foarte bun. Îi dau un sfat: dacă vrei să intri în fotbalul mare, te duci la o echipă ca Botoşani un an-doi, ca să revii cu aceeaşi tenacitate şi cu aceeaşi eficienţă.

Haruţ pierde timpul la FCSB. Când a revenit la noi în iarnă, a avut nevoie de două-trei meciuri până s-a acomodat şi a redevenit Haruţ pe care îl ştim noi.

Dacă rămâne la FCSB şi face banca, joacă un meci-două şi după e etichetat ca lipsă de bărbăţie… nu are cum să stea acolo.

Dacă nu ai nivelul lui Edjouma, e complicat să stai acolo, asta dacă nu vrei să stai pe bancă şi să iei nişte bani”, a declarat Valeriu Iftime, pentru Gsp.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare