Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Discursul lui Edi Iordănescu a stârnit ironii în studioul Orange Sport: ”Dacă mai prindeam trei numere la 6/49, nu mai eram aici. La fel şi el cu punctele” | VIDEO EXCLUSIV

Discursul lui Edi Iordănescu a stârnit ironii în studioul Orange Sport: ”Dacă mai prindeam trei numere la 6/49, nu mai eram aici. La fel şi el cu punctele” | VIDEO EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Invitaţi în studioul Orange Sport înaintea spectacolului fotbalistic din Champions League, Silviu Tudor Samuilă şi invitaţii săi, Florin Răducioiu şi Bogdan Cosmescu, şi-au rezervat câteva minute pentru a analiza şi o secvenţă din conferinţa de presă susţinută, miercuri, de Edi Iordănescu.

În cadrul conferinţei de presă susţinute după tragerea la sorţi pentru preliminariile pentru Euro 2024, Edi Iordănescu a ţinut un discurs halucinant în legătură cu eşecul din Nations League.

Selecţionerul a afirmat că, dacă echipa naţională mai obţinea un singur punct, atunci s-ar fi clasat pe locul doi, iar reacţiile vehemente la adresa sa nici nu ar fi existat.

Urmărind discursul lui Edi Iordănescu, Bogdan Cosmescu a fost amuzat de ”matematica” făcută de selecţionerul României şi l-a ironizat pe acesta pentru declaraţiile făcute.

Discursul lui Edi Iordănescu a stârnit ironii în studioul Orange Sport

Era să nu mai fiu aici. Dacă mai prindeam trei numere la 6/49, am prins doar trei, dar, dacă mai prindeam încă trei, luam pot-ul mare şi nu mai veneam la emisiune.

Aşa şi el cu punctele astea. E cea mai tare pe care am auzit-o vreodată... dacă mai avem un punct şi încă două din partea cealaltă... asta e genială, aşa ceva nu am mai auzit.

Dacă mai aveam un punct... cum adică dacă mai aveam un punct?”, a declarat Bogdan Cosmescu, la Orange Sport.

Florin Răducioiu nu a fost la fel de amuzat şi a întrebat, realist, ce aspecte i-ar putea da încredere că România va reuşi o nouă calificare la un turneu final, după o absenţă de opt ani.

Ce pot să comentez? Nu mă consolează (n.r. că pleacă Iordănescu dacă nu ajungem la Euro)... mă bucur că e foarte optimist. Dar v-am mai zis şi zilele trecute, care sunt argumentele pentru care el mă face să cred că ne vom califica?

Că am înţeles că ne vom califica de pe locul doi, evident. Care sunt argumentele când, acum o lună, echipa României a terminat pe ultimul loc şi nu mi-a dat nici cea mai mică speranţă că ne putem califica şi ne putem bate cu Israel, cu Kosovo”, a adăugat Florin Răducioiu.

Afla mai multe despre: edi iordănescu 

viewscnt
Articole similare