Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simplu în teorie, imposibil în practică! Ce trebuie să facă Becali pentru ca FCSB să recucerească titlul: ”Ultima dată, Gigi nu a făcut asta” | EXCLUSIV

Simplu în teorie, imposibil în practică! Ce trebuie să facă Becali pentru ca FCSB să recucerească titlul: ”Ultima dată, Gigi nu a făcut asta” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

La sfârşitul acestui sezon, dacă nu va cuceri campionatul, se vor împlini opt ani de când FCSB a câştigat ultima oară titlul, cea mai îndelungată ”secetă” din istoria clubului. Într-un interviu cu Orange Sport, Dănuţ Lupu i-a amintit lui Gigi Becali în ce condiţii a avut echipa sa ultimul triumf în Liga 1.

Între 2013 şi 2015, FCSB a fost cea mai valoroasă echipă din Liga 1, reuşind să cucerească trei titluri, o Cupă a României, o Cupă a Ligii şi o Supercupă, în mandatele lui Laurenţiu Reghecampf şi Costel Gâlcă.

La primul campionat câştigat din seria de trei, formaţia roş-albastră încheia cea mai lungă ”secetă” din istoria sa, ultimul său titlu venind în 2006, cu şapte ani înainte.

După ce a ratat campionatul sezonul trecut, FCSB a doborât acest ”record”, urmând să treacă cel puţin opt ani până să recucerească titlul, dacă nu chiar mult mai mult.

La momentul actual, deşi are cel mai valoros lot din Liga 1, vicecampioana se află la 16 puncte de liderul Farul Constanţa, cu două meciuri mai puţin disputate.

Nicolae Dică a preluat echipa de la Toni Petrea, care începuse dezastruos sezonul, şi a afirmat public că el ia deciziile la FCSB, deşi acest lucru nu este adevărat.

Ce trebuie să facă Gigi Becali pentru ca FCSB să recucerească titlul

Danuţ Lupu i-a amintit lui Gigi Becali că, ultima dată când FCSB a cucerit campionatul, el era în penitenciar şi nu putea interveni peste antrenorii echipei sale.

Sfatut fostului ”tricolor” pentru latifundiar? ”Să fie suporter şi nimic mai mult”, pentru a lăsa antrenorul ”să îşi facă meseria”.

”(n.r. va fi 'amendată' echipa FCSB de public după acel rezultat de la Silkeborg?) Nu, de ce? Îl ştim cu toţii pe Gigi. E omul care face ceea ce vrea la acea echipă.

În afara faptului că nu reuşeşte să ia campionatul de foarte mulţi ani, e singurul patron care e pe plus. Nu are probleme. Şi are şi o echipă bună. Trebuie să recunoaştem.

Ştiţi care este problema mea? Cineva să-i spuna lui Gigi că Steaua (n.r. FCSB) a câştigat campionatul ultima dată când el nu s-a băgat la echipă.

Poate ar trebui să reuşescă şase luni, un an să lase un antrenor să-şi facă meseria. Să fie doar suporter şi nimic mai mult”, a declarat Dănuţ Lupu, pentru Orange Sport.

Material de: Răzvan Ionaşcu, Radu Secoşan 

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare