Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OUT de la FCSB. Becali a confirmat o nouă plecare de la vicecampioana României: "Da, merge acolo". Cu ce echipă din Superligă urmează să semneze

OUT de la FCSB. Becali a confirmat o nouă plecare de la vicecampioana României: "Da, merge acolo". Cu ce echipă din Superligă urmează să semneze

FCSB

Comentarii

FCSB a fost umilită, joi, în deplasarea de la Silkeborg, unde vicecampioana României a pierdut, scor 0-5, în etapa a treia din grupele Conference League. Înaintea returului cu danezii, de joi, de pe Arena Naţională, Gigi Becali a dezvăluit că l-a informat deja pe Bogdan Rusu că poate reveni la CS Mioveni din iarnă.

Bogdan Rusu a fost titular în meciul pierdut de FCSB, însă n-a rezistat prea mult în teren. Atacantul venit de la CS Mioveni a fost înlocuit la pauza partidei din Danemarca, iar la finalul săptămânii trecute, Gigi Becali a luat decizia de a renunţa la serviciile fotbalistului.

De altfel, Bogdan Rusu n-a fost în lot la victoria roş-albaştrilor, duminică, scor 2-0, de pe terenul Petrolului. Întrebat din nou despre atacantul de 32 de ani, Gigi Becali a recunoscut că vrea să renunţe la serviciile acestuia.

"Bogdan Rusu se va întoarce la Mioveni, dacă vrea. Cred că vrea, ce rost mai are să stea la noi? Eu cred că se duce la Mioveni" , a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Flavius Stoican, antrenorul lui CS Mioveni, a recunoscut că are nevoie de serviciile lui Bogdan Rusu.

"Singura lui variantă e să se întoarcă la noi. Cu siguranţă ar fi un câştig pentru CS Mioveni, s-a simţit foarte bine aici", a recunoscut antrenorul lui CS Mioveni, Flavius Stoican. 

Venit la FCSB în luna august, Bogdan Rusu n-a marcat niciun gol în cele nouă meciuri jucate pentru vicecampioana României.

  • 500 de mii de euro valorează Bogdan Rusu, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsbbecali 

viewscnt
Articole similare