Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CSA Steaua, salvată de TAS! Verdict neaşteptat în cazul ”militarilor”: ”A suspendat decizia Comsiei de Recurs a FRF”

CSA Steaua, salvată de TAS! Verdict neaşteptat în cazul ”militarilor”: ”A suspendat decizia Comsiei de Recurs a FRF”

Steaua

Comentarii

În urma incidentelor de la derby-ul cu Dinamo, CSA Steaua a primit o suspendare de patru meciuri de la FRF pentru terenul propriu, nefiind lăsaţi să joace partidele de acasă în Ghencea. Însă, după ce au contestat decizia la TAS, ”militarii” au primit un verdict neaşteptat.

În data de 9 septembrie 2022, derby-ul dintre Steaua şi Dinamo a avut loc pentru prima dată în Liga 2, dar partida va rămâne în istorie din motive negative.

Spectacolul fotbalistic nu a fost unul mare, iar în tribune au avut loc incidente care nu îşi au locul pe un stadion, între fanii celor două echipe şi jandarmi.

La câteva zile după victoria ”militarilor”, scor 2-1, au venit şi pedepsele pentru cele petrecute în tribune, iar cei de la CSA au fost în special vizaţi.

Dacă Dinamo a încasat două etape de suspendate pentru propriul teren şi o amendă de 15.000 de la lei, Steaua a primit o suspendare de patru meciuri pentru propriul teren şi o amendă de 83.750 de lei.

Din această cauză, cei de la CSA au decis să conteste decizia luată de FRF la TAS şi să ceară suspendarea acesteia, cel puţin până când se va soluţia cazul la Lausanne.

CSA Steaua, salvată de TAS! ”Militarii” revin în Ghencea

Iat Tribunalul de Arbitraj Sportiv a aprobat cererea făcută de Steaua, astfel că echipa va putea reveni pe teren propriu la următoarele partide din Liga 2, fiind eliminată deja din Cupa României.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS) a suspendat decizia Comisiei de Recurs a Federaţiei Române de Fotbal, până la soluţionarea pe fond a apelului. 

Considerându-se nedreptăţit de sancţiunile comisiilor federale, dar şi de modul de interpretare al regulamentelor disciplinare, Clubul Steaua Bucureşti s-a adresat Tribunalului de Arbitraj Sportiv, în urmă cu două zile. 

Ca urmare a acestei acţiuni, forul de la Lausanne a comunicat astăzi, 12 octombrie, decizia pe care o prezentăm mai jos”, se arată pe pagina oficială de Facebook a CSA Steaua.

Cererea pentru amânarea pedepsei, depusă de CSA Steaua pe 11 octombrie 2022, în cazul CAS 2022/A/9191 CSA Steaua vs. FRF & Dinamo 1948, este aprobată”, se arată în comunicatul oficial al TAS.

În

Afla mai multe despre: csa steaua 

viewscnt
Articole similare