adplus-dvertising
You are here:

Steaua şi-a găsit stadion! Unde vor disputa militarii următoarele partide din Liga 2

Steaua şi-a găsit stadion! Unde vor disputa militarii următoarele partide din Liga 2

Steaua

Comentarii

CSA Steaua joacă la Mioveni următoarele meciuri de pe teren propriu.

Steaua şi-a găsit stadion! Unde vor disputa steliştii următoarele partide din Liga 2

“Cu puţin timp în urmă, s-a semnat contractul dintre clubul nostru şi Clubul Sportiv Mioveni, privind utilizarea stadionului din localitatea argeşeană pentru următoarele partide ale echipei noastre de fotbal”, se arată pe pagina de Facebook a grupării bucureştene.

Steaua Bucureşti va juca în primul rând partida din play-off-ul Cupei României, contra echipei Chindia Târgovişte, din data de 27 septembrie, ora 18:45, pe Stadionul Orăşenesc din Mioveni.

Săptămâna trecută, CSA Steaua a primit interdicţie de organizare a jocurilor pe propriul stadion pentru 4 meciuri.

CSA Steaua s-a impus în meciul cu Dinamo, scor 2-1, vinerea trecută, pe Arena Naţională, în etapa a şasea din Liga 2. Cu aproape o oră înainte de startul partidei, în tribune au avut loc incidente, fanii celor două echipe aruncând cu diverse obiecte către suporterii adverşi. Câţiva suporteri au fost evacuaţi.

Partida a început cu o întârziere a aproximativ şapte minute, din cauza materialelor pirotehnice aruncate de suporteri. Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti a anunţat că după meci s-au aplicat 75 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 125.050 lei.

Astfel, Steaua este nevoită să joace următoarele 4 meciuri departe de Arena din Ghencea.

viewscnt
Articole similare