Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Absenţe de marcă pentru FCSB la returul cu Silkeborg. Patru fotbalişti importanţi, OUT pentru meciul de joi: "Va fi foarte greu"

Absenţe de marcă pentru FCSB la returul cu Silkeborg. Patru fotbalişti importanţi, OUT pentru meciul de joi: "Va fi foarte greu"

FCSB

Comentarii

FCSB joacă din nou împotriva lui Silkeborg, la doar o săptămână de la înfrângerea de joi, scor 0-5, din Danemarca.

Nicolae Dică are mari probleme de lot înaintea partidei de pe Arena Naţională, Tamm, Dawa şi Radunovic fiind accidentaţi, în timp ce Florinel Coman va fi menajat, după ce a acuzat şi el probleme medicale după partida cu Petrolul.

“Ne aşteaptă o partidă foarte grea, cu un adversar care joacă un fotbal ofensiv. O echipă cu posesie, dinamică, agresivitate, o echipă foarte bine organizată. Trebuie să fim pregătiţi pentru un joc foarte greu.

Trebuie să facem un joc perfect, şi ofensiv, şi defensiv ca să obţinem un rezultat pozitiv. Cu siguranţă va fi alt joc mâine seară faţă de cel din tur. Dacă mâine vom reuşi să învingem atunci ne putem gândi şi la paşii următori.

Trebuie să mergem cu încredere, trebuie să avem curaj mâine seară, să avem atitudine ca să obţinem un rezultat pozitiv. Avem jucători cu probleme, dar avem alţii care pot să îi înlocuiască”, a spus Dică.

FCSB o va întâlni pe Silkeborg, joi, pe teren propriu, de la ora 22.00, în grupa B a Conference League. Vicecampioana României este pe ultimul loc în grupă, în spatele danezilor (3 puncte), lui Anderlecht (4 puncte) şi a lui West Ham (9 puncte).

Afla mai multe despre: dicafcsb 

viewscnt
Articole similare