Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Postul lui Nicolae Dică, în continuare în pericol? Aspectul evidenţiat de un fost ”tricolor”: ”Cât timp Gigi nu va înţelege...” | EXCLUSIV

Postul lui Nicolae Dică, în continuare în pericol? Aspectul evidenţiat de un fost ”tricolor”: ”Cât timp Gigi nu va înţelege...” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

După umilinţa suferită cu Silkeborg, s-a zvonit că Gigi Becali plănuieşte să îl înlocuiasă pe Nicolae Dică (42 de ani). Între timp, tehnicianul a fost reconfirmat de Gigi Becali, dar Dănuţ Lupu este de părere că postul său încă este în pericol.

După doar trei meciuri din acest sezon, colaborarea dintre Gigi Becali şi Toni Petrea a luat sfârşit, iar Nicolae Dică a primit şansa de a reveni în fotbal, chiar pe banca tehnică a echipei sale de suflet.

Deşi acesta a reuşit să o conducă pe FCSB către grupele Conference League, în afara preliminariilor, rezultatele nu au fost cele dorite, iar umilinţa cu Silkeborg părea a fi picătura care umple paharul.

După 0-5 în Danemarca, s-a zvonit că Nicolae Dică urmează să o părăsească pe FCSB, fie pentru că se simţea umilit şi voia să plece, fie pentru că patronul îşi pierduse răbdarea cu el.

Între timp, antrenorul de 42 de ani a fost reconfirmat la Bucureşti, însă Dănuţ Lupu este de părere că postul său este în continuare în pericol, cât timp Gigi Becali nu îl lasă să ia deciziile la echipă.

Postul lui Nicolae Dică, în continuare în pericol?

În plus, fostul ”tricolor”, întrebat despre lupta la titlu, a recunoscut că o vede pe CFR Cluj din nou campioană, deşi şi-ar dori alt deznodământ.

Da, dacă ne gândim bine, CFR e singura echipă care joacă la rezultat. Nu prea îi interesează jocul neapărat.

Să nu avem o surpriză şi FCSB să nu îşi revină. Nu văd nici Rapidul, nici Farul să aibă această constanţă pe care o au acum.

Orice antrenor care e la FCSB are postul în pericol. Poate să fie şi Dica, şi oricare. Şi Rădoi. Atâta timp cât Gigi nu va înţelege (n.r. să nu se mai bage peste antrenori)...

Nu îmi doresc, dar cred că tot CFR va câştiga campionatul. Au şi liniştea necesară, pe care o ştiţi şi voi. E o echipă care nu se bagă în conflicte.

O echipă de care nu se scriu multe. Îşi văd de treabă acolo”, a declarat Dănuţ Lupu, pentru Orange Sport.

Material de: Răzvan Ionaşcu, Radu Secoşan 

Afla mai multe despre: nicolae dică 

viewscnt
Articole similare