Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | CSA Steaua - Unirea Constanţa 5-0. Înfrângere usturătoare pentru ”FCSB 2”. ”Militarii” au urcat pe primul loc în Liga 2

VIDEO | CSA Steaua - Unirea Constanţa 5-0. Înfrângere usturătoare pentru ”FCSB 2”. ”Militarii” au urcat pe primul loc în Liga 2

Steaua

Comentarii

În partida restantă din a şaptea etapă a Ligii 2, CSA Steaua avea să primească vizita Unirii Constanţa, pe stadionul din Mioveni. ”Militarii” s-au distrat cu adversarii lor şi au reuşit să obţină o victorie dezarmantă, cu scorul de 5-0.

Înfrângere usturătoare pentru ”FCSB 2” cu CSA Steaua

CSA Steaua a învins, miercuri, la Mioveni, cu scorul de 5-0, echipa Unirea Constnţa, într-un meci restant din etapa a şaptea a Ligii 2 Casa Pariurilor. 

Golurile au fost marcate de Chunchukov ’18, Popa ’32, Chipirliu ’50, ’52 şi Bodişteanu ‘90+2.  În minutul 47, de la Unirea Constanţa a fost eliminat Arnold.

CSA Steaua a urcat primul loc al Ligii 2, după ce a reuşit să o învingă pe Unirea Constanţa, formaţie care este deţinută de nepotul lui Gigi Becali, Vasile Geambazi.

Planul conducerii era să redenumească echipa FCSB A Clinceni, dar aprobarea de care ar fi avut nevoie pentru acest lucru nu a fost primită.

Duelul cu echipa pregătită de Daniel Opriţa a a avut loc pe stadionul din Mioveni, din pricina restricţiei primite de la FRF.

Interesant este că, exact în ziua meciului, ”militarii” aflaseră că nu mai au stadionul suspendat, după ce TAS a aprobat cererea de suspendare a deciziei federaţiei.

Aşadar, în următoarea etapă a Ligii 2, când va primi vizita Oţelului Galaţi, CSA Steaua va putea evolua pe stadionul din Ghencea.

Rezumatul partidei:

Afla mai multe despre: steaua 

viewscnt
Articole similare