Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Poate fi o variantă pentru echipa naţională?”. Andrei Prepeliţă îşi propune să ”propulseze” un jucător al lui FC Argeş sub tricolor: ”Va veni natural”

”Poate fi o variantă pentru echipa naţională?”. Andrei Prepeliţă îşi propune să ”propulseze” un jucător al lui FC Argeş sub tricolor: ”Va veni natural”galerie foto

Echipa națională

Comentarii

În cadrul conferinţei de presă dinaintea duelului dintre FC Argeş şi FC Voluntari, Andrei Prepeliţă a fost întrebat dacă fundaşul dreapta al echipei sale, Costinel Tofan (23 de ani), ar putea fi o variantă pentru Edi Iordănescu şi echipa naţională.

Pe lângă faptul că nu mai există fotbalişti români cu adevărat de valoare, la fel ca în perioada Generaţiei de Aur, la echipa naţionale sunt şi câteva poziţii cu probleme.

Dacă, de exemplu, în poartă, la centrul apărării sau în flancuri există opţiuni din belşug, pe postul de vârf sau în flancurile apărării România ar putea beneficia de mai multe variante.

Mario Camora şi Nicuşor Bancu se luptă pentru postul de fundaş stânga, Andrei Raţiu şi Cristi Manea pentru cel de apărător dreapta, iar George Puşcaş şi Denis Alibec pentru cel de vârf.

Totuşi, măcar în partea dreaptă a apărării, Edi Iordănescu ar putea avea o nouă opţiune. Costinel Tofan a impresionat la Piteşti în ultimele sezoane şi se poate apropia de convocare.

În cadrul conferinţei de presă dinaintea duelului cu FC Voluntari, Andrei Prepeliţă a fost întrebat dacă îl vede pe fundaşul său dreapta ca o variantă pentru echipa naţională.

”Poate fi Tofan o variantă pentru echipa naţională?”

Tehnicianul piteştenilor nu a oferit un răspuns definitiv, dar a afirmat că este de părere că există mai mulţi jucători în Trivale care ar putea ajunge să fie convocaţi.

În plus, Prepeliţă a dezvăluit că, din patru obiective pe care şi le-a propus la Piteşti, i-a mai rămas unul: să ”propulseze” un fotbalist al lui FC Argeş sub tricolor.

Va veni natural, în urma evoluţiilor fiecăruia dintre ei, să bată la uşa echipei naţionale, sunt jucători buni, avem jucători români buni şi eu mi-aş dori...

Mi-am setat anul trecut patru obiective, dintre care trei le-am îndeplinit şi al patrulea era ca un jucător al lui FC Argeş să ajungă la echipa naţională, cât timp sunt antrenor aici”, a declarat Andrei Prepeliţă.

În următoarea etapă a Ligii 1, FC Argeş o va înfrunta pe FC Voluntari. Partida va avea loc vineri, de la ora 18:15, şi va putea fi urmărită, în direct, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Afla mai multe despre: costinel tofan 

viewscnt
Articole similare