Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Variantă surpriză pentru FC U Craiova? Ce spune un tehnician din Liga 1: ”Ştiu că mă apreciază domnul Mititelu, sunt un antrenor care prezintă interes”

Variantă surpriză pentru FC U Craiova? Ce spune un tehnician din Liga 1: ”Ştiu că mă apreciază domnul Mititelu, sunt un antrenor care prezintă interes”galerie foto

FC U Craiova

Comentarii

Proaspăt instalat pe banca tehnică a lui FC U Craiova, Marius Croitoru (42 de ani) a fost nevoit să îşi părăsească postul după nici patru luni la echipă, din pricina rezultatelor modeste obţinute. Pentru a îl înlocui, Adrian Mititelu ar lua mai multe nume în calcul.

După ce şi-a încheiat cariera de fotbalist, primul post de antrenor principal primit de Marius Croitoru a fost la FC Botoşani, unde tânărul tehnician a făcut cu adevărat minuni.

Sub comanda sa, molodvenii au devenit o prezenţă constantă în play-off, iar patronul Valeriu Iftime a avut mult de câştigat de pe urma aptitudinilor lui Croitoru pe piaţa transferurilor.

După trei ani în care a stat pe banca tehnică a lui Botoşani, Croitoru a părăsit surprinzător echipa, întrucât nu a putut ajunge la un acord cu patronul pentru prelungire.

Părea o reală lovitură când FC U Craiova a reuşit să îl aducă pe antrenorul de 42 de ani în Bănie, dar, după doar patru luni, acesta deja a fost ”condamnat” la demisie.

În căutarea unui nou tehnician, Adrian Mititelu a afirmat că doreşte un antrenor cu renume, care să nu se fi ”plimbat” prin Liga 1 în cariera sa.

Astfel ar fi apărut varianta Andrei Prepeliţă (36 de ani), care, deşi este la prima aventură în antrenorat, are o vastă experienţă ca fost internaţional român.

În cadrul conferinţei de presă dinaintea duelului dintre FC Argeş şi FC Voluntari, tehnicianul piteştenilor a fost întrebat ce ar răspunde oricărei oferte, nu doar unei din Bănie.

Variantă surpriză pentru FC U Craiova?

Prepeliţă a afirmat că nu se gândeşte la alt club decât FC Argeş, dar a dat de înţeles că ar putea fi disponibil din vară, mai ales dacă ratează play-off-ul.

Am avut şi în vară, am avut şi în iarna trecută oferte, pentru că eram la final de contract şi lumea s-a interesat de mine, cred că prin ceea ce am realizat aici.

Sunt un antrenor care prezintă interes altor cluburi, dar nu pot să vorbesc de ceea ce se întâmplă la Craiova, sunt sub contract cu FC Argeş, mai am până în vară contract.

Sunt condiţionat de prezenţa în play-off pentru anul următor. Aşa cum aţi văzut, am rezistat multor presiuni aici, cred că timpul mi-a dat dreptate şi vreau să fac acelaşi lucru şi anul acesta.

Clubul nu are cum să discute cu un antrenor sub contract, e acelaşi lucru ca la jucători, nu s-a pus această problemă, sunt cu gândul doar aici.

Ştiu că poate domnul Mititelu mă apreciază, am avut o perioadă de patru ani în care jucat la Craiova şi m-am simţit foarte bine, dar nu are legătură cu ceea ce se întâmplă acum”, a declarat Andrei Prepeliţă.

  • Patru ani a petrecut Prepeliţă la FC U Craiova, în perioada iulie 2007 - august 2011.
  • Acesta făcuse pasul în Bănie, ca jucător, tot de la FC Argeş.

Afla mai multe despre: andrei prepeliţă 

viewscnt
Articole similare