Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS: Marius Croitoru a plecat de la FC U Craiova 1948! Anunţul oficial al echipei lui Adrian Mititelu. Cine va sta pe bancă

BREAKING NEWS: Marius Croitoru a plecat de la FC U Craiova 1948! Anunţul oficial al echipei lui Adrian Mititelu. Cine va sta pe bancă

Breaking News

Comentarii

Universitatea Craiova 1948 a fost învinsă, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa Chindia Târgovişte, în etapa a 13-a din Superliga.

BREAKING NEWS: Marius Croitoru a plecat de la FC U Craiova 1948! Anunţul oficial al echipei lui Adrian Mititelu

Unicul gol al meciului a fost marcat de Popadiuc, în minutul 64. La finalul meciului, Marius Croitoru, a mers lângă suporteri, alături de jucători. După o discuţie cu suporterii, Croitoru a părut că pleacă în lacrimi. 

La finalul meciului, Marius Croitoru a recunoscut că Adrian Mititelu a intrat în vestiar la echipă şi a vorbit cu jucătorii. El spune că este vina lui în totalitate şi admite că echipa şi-a pierdut curajul. Croitoru afirmă că va avea o discuţie cu patronul Mititelu. 

La câteva ore după meci, FC U Craiova 1948 a anunţat că Marius Croitoru nu mai este antrenorul echipei. Contractul a fost reziliat de comun acord. 

”În urma discuţiilor purtate după înfrângerea cu Chindia Târgovişte, Marius Croitoru a reziliat de comun acord contractul cu clubul nostru, acest lucru realizându-se la dorinţa expresă a antrenorului.

În aceste condiţii, banca tehnică va fi asigurată, până la anunţarea noului antrenor, de cuplul Paul Răducan - Florin Drăgan”, a fost anunţul clubului din Bănie. 

Afla mai multe despre: fc u craiova-mititelu-marius croitoru 

viewscnt
Articole similare