Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Scuză-mă, Edi, dar înseamnă că nu ştii ce înseamnă performanţă”. Gică Popescu, mesaj pentru Iordănescu: ”Trebuia să depună demisia” | EXCLUSIV

”Scuză-mă, Edi, dar înseamnă că nu ştii ce înseamnă performanţă”. Gică Popescu, mesaj pentru Iordănescu: ”Trebuia să depună demisia” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Într-un interviu cu Orange Sport, Gică Popescu a ţinut un discurs sincer la adresa lui Edi Iordănescu, prin care i-a transmis selecţionerului că trebuia

În ciuda unei victorii impresionante în ultima etapă a Nations League, scor 4-1 împotriva Bosniei, soarta României era deja pecetluită, iar selecţionata pregătită de Edi Iordănescu a retrogradat în divizia C a competiţiei, în condiţiile în care obiectivul era clasarea pe unul dintre primele locuri.

În ciuda eşecului răsunător, şefii de la FRF s-au decis că doresc să continue cu Iordănescu jr. pe banca tehnică şi i-au oferit acestuia oportunitatea de a conduce naţionala şi în preliminariile pentru Euro 2024.

Gică Popescu, om de bază în perioada de glorie a selecţionatei noastre, l-a criticat pe selecţioner că nu şi-a depus demisia de onoare după ce a retrogradat naţionala, chiar dacă aceasta nu i-ar fi fost acceptată şi şi-ar fi păstrat postul.

Preşedintele Farului este de părere că acesta ar fi fost un ”gest de normalitate” şi a ţinut un discurs dur la adresa lui Edi Iordănescu, punctând cât de rău au scăzut standardele ”performanţei” în fotbalul românesc.

”Scuză-mă, Edi, dar înseamnă că nu ştii ce înseamnă performanţă”

Edi făcut o greşeală, imediat după meciul cu Bosnia, ducând echipa naţionala în liga a treia, trebuia să îşi depună demisia. Era primul gest de normalitate pe care trebuia să îl facă.

După care putea să se aseze cu FRF la masă, să zica ok, ţi-ai dat demisia, noi credem în continuare în tine, facem un proiect, să plece mai departe, dar un prim gest de normalitate era să îşi depună demisia.

Nu însemna că pleacă, putea să rămână mai departe, să ajungă la o nouă înţelegere cu FRF, dar un gest de normalitate pe care trebuia să îl facă Edi acesta era, demisia.

(n.r. dar a demonstrat că poate face performanţe şi câştiga trofee la nivel de club) Trofee? Ce trofee a obţinut? (n.r. titlul, cu CFR) Cât a stat pe bancă la CFR?

Haideţi să vedem, a făcut performanţă la echipe de club intrând în play-off? Păi dacă el crede că asta e performanţă, acum nu mă miră să aibă un discurs triumfător după ce batem Bosnia.

Păi performanţă e ce am făcut noi, cupe europene, Mondiale, Europene. Aia e performanţă? Intri în play-off. aia nu e nici măcar normalitate.

Normalitate e când câştigi titluri în România, aia e nromalitate, dar să spui că intrarea în play-off este performanţă, atunci scuză-mă, Edi, dar înseamnă că nu ştii ce înseamnă performanţă”, a declarat Gică Popescu, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: gică popescu 

viewscnt
Articole similare