Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul FCSB-ului, la un pas de transferul în Superligă: ”Important e dacă şi el îşi doreşte”

Fotbalistul FCSB-ului, la un pas de transferul în Superligă: ”Important e dacă şi el îşi doreşte”

FCSB

Comentarii

Transferat de FCSB în această vară, Marco Dulca (23 de ani) nu a reuşit să se impună la Bucureşti şi deja se află pe lista neagră a patronului. Din această cauză, mijlocaşul central este tot mai aproape de un transfer în Superligă.

În această vară, pentru a ”betona” lotul pentru un program încărcăt, FCSB având să fie angrenată în Conference League, Superliga şi Cupa României, Gigi Becali a spart peste cinci milioane de euro pe transferuri.

3,2 milioane au fost plătite pentru Andrea Compagno şi David Miculescu, iar restul a provenit din mutări care l-au costat semnificativ mai puţin pe patronul vicecampioanei.

Printre nou-veniţi se numără şi Marco Dulca, despre care se zvonea că era dorit de Rapid. Fostul mijlocaş al Chindiei a făcut până la urmă pasul la Bucureşti, dar nu în Giuleşti, ci la marea rivală.

Iar, după doar câteva luni la club, patronul său deja vrea să îl dea afară. Gigi Becali a afirmat public că Dulca şi Bogdan Rusu ar urma să fie trimişi înapoi la Chindia, respectiv Mioveni.

Fotbalistul FCSB-ului, la un pas de transferul în Superligă

Sorin Paraschiv, actualul director sportiv al clubului târgoviştean, a fost întrebat dacă a discutat cu cei de la FCSB despre revenirea jucătorului de 23 de ani.

Oficialul Chindiei a dezvăluit că nu a luat legătura cu reprezentanţii vicecampioanei, dar a dat de înţeles că echipa pregătită de Toni Petrea ar fi interesată de transfer.

Totuşi, acesta a punctat că, în primul rând, Marco Dulca trebuie să fie cel care doreşte mutarea, nu vreunul dintre cluburi.

Nu am discutat. El are două echipe la care a evoluat, poate doar la noi. O să vedem. O să vedem ce doreşte el, ce doresc cei de la Steaua (n.r. FCSB).

În ianuarie o să vedem, o să facem o evaluare asupra lotului, cine va veni, cine va pleca, iar atunci o să pot spune mai multe despre Marco Dulca.

Important e dacă el îşi doreşte să revină şi să joace. Dacă te duci la FCSB, este foarte greu dacă nu te acomodezi din prima zi”, a declarat Sorin Paraschiv.

  • Şapte apariţii a bifat până acum Dulca la FCSB, fără să aibă vreo realizare notabilă.
  • 900.000 de euro este cota sa de transfer, conform transfermarkt, dar Gigi Becali a plătit doar 250.000 de euro pentru a îl aduce la Bucureşti.

Afla mai multe despre: marco dulca 

viewscnt
Articole similare