Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cei trei fotbalişti pe care i-a remarcat Răducioiu după Petrolul - FCSB: ”Mi-au plăcut”. Ce jucător roş-albastru a lăsat de dorit | EXCLUSIV

Cei trei fotbalişti pe care i-a remarcat Răducioiu după Petrolul - FCSB: ”Mi-au plăcut”. Ce jucător roş-albastru a lăsat de dorit | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Duminică seara, FCSB a reuşit să obţină a doua victorie la rând din Liga 1, doar a treia din întreg campionatul, după ce a învins-o pe Petrolul Ploieşti, scor 2-0. A fost prima partidă în care roş-albaştrii nu au primit gol, iar Florin Răducioiu a remarcat trei fotbalişti în urma jocului.

FCSB a reuşit să lege a doua victorie la rând în Liga 1, după ce le-a învins pe FC Argeş şi Petrolul Ploieşti, astfel că roş-albaştrii au început să vadă play-off-ul.

Partida de pe Ilie Oană a fost prima din campionat în care vicecampioana nu a încasat gol, iar prestaţia a fost mult peste cea din meciul precedent, umilinţa cu Silkeborg.

Totuşi, trebuie menţionat că, spre deosebire de duelul din Conference League, FCSB a jucat cu aproape toţi titularii la Ploieşti.

Dacă Basarab Panduru l-a criticat pe Valentin Ţicu pentru prestaţia avută împotriva vicecampioanei, Florin Răducioiu a remarcat trei fotbalişti ai FCSB-ului.

Expertul Orange Sport este de părere că Billel Omrani, Andrei Cordea şi Darius Olaru au reuşit jocuri bune împotriva ”lupilor galbeni”, chiar dacă niciunul dintre aceştia nu a reuşit să marcheze.

Răducioiu a mai punctat că prestaţia lui Andrea Compagno a lăsat de dorit, deşi este prima dată de când a sosit la FCSB când italianul ”dispare” de pe teren la un meci din Liga 1.â

Cei trei fotbalişti pe care i-a remarcat Răducioiu după Petrolul - FCSB

Mi-au plăcut mulţi jucători. Mi-a plăcut, într-adevăr, Omrani, după o perioadă lungă de inactivitate, iată că începe să joace bine, e eficient, e un jucător care a venit să o ajute pe FCSB.

Mi-a plăcut de Cordea, mi-a plăcut de Olaru, îmi pare rău de ei, puteau să dea două eurogoluri. Mai puţin Compagno, oarecum în umbră, nu prea l-am văzut, dar mi-a plăcut în general toată echipa.

În prima repriză a fost o singură echipă de teren. Cine ştie, poate fi începutul unei serii de victorii pe care trebuie să le înşire pentru a o vedea pe FCSB printre primele din clasament”, a declarat Florin Răducioiu, la Orange Sport.

În următoarea partidă, de joi, FCSB va primi vizita lui Silkeborg, iar roş-albaştrii au fost ”delegaţi” de patron să îşi ia revanşa împotriva danezilor.

Afla mai multe despre: florin răducioiu 

viewscnt
Articole similare