Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Următorul fotbalist pentru care se vor lupta ”granzii” Ligii 1? ”La CFR s-ar potrivi, probabil şi FCSB şi Craiova îl vor. Sigur va fi bătaie pe el” | EXCLUSIV

Următorul fotbalist pentru care se vor lupta ”granzii” Ligii 1? ”La CFR s-ar potrivi, probabil şi FCSB şi Craiova îl vor. Sigur va fi bătaie pe el” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, în cadrul emisiunii Minutul 91, Basarab Panduru a vorbit la superlativ despre unul dintre cei mai în formă jucători din campionatul nostru. Transferat de o pretendentă la play-off în vară, fostul ”tricolor” este de părere că acesta nu va rămâne la actuala echipă foarte mult.

În sezonul 2020/2021, FC Argeş a ajuns la un pas de play-off-ul Ligii 1, iar un mare merit i se datorează atacantului piteştenilor de la acel moment, Cephas Malele, care a ajuns între timp la CFR Cluj.

Stagiunea trecută, echipa pregătită de Andrei Prepeliţă a fost nevoit să se bazeze în ofensivă pe fotbalişti precum Jucie Lupeta şi George Ganea, astfel că nu a dat acelaşi randament în atac.

Însă, în acest an, formaţia din Trivale are un nou vârf redutabil. Transferat în această vară din a treia ligă a Franţei, Arnold Garita (27 de ani) a marcat patru goluri şi a livrat un assist în 12 partide, dar nu statisticile sale sunt ceea ce impresionează, ci jocul său.

Dotat cu o viteză impresionantă, fotbalistul camerunez combină rapiditatea cu o forţă fizică incredibilă, care le-a dat bătăi uriaşe de cap tuturor apărătorilor înfruntaţi în Liga 1 până acum.

Dacă Garita va continua să dea acelaşi randament, Basarab Panduru este de părere că ”granzii” campionatului nostru se vor lupta pentru acesta, deşi îi vede destinaţia ideală ca fiind CFR Cluj.

Următorul fotbalist pentru care se vor lupta ”granzii” Ligii 1?

Nu am mai văzut aşa ceva de mult în campionatul nostru, atâta viteză. Are în repriza a doua o fază în care trece în partea dreaptă şi intră în centru şi dă cu exteriorul în Lazar.

Atunci mi s-a părut că nu văd în primă fază, am zis <<bă, e la noi în campionat, am dat din greşeală altundeva?>>.

Viteza aia mi s-a părut din alt campionat, e un jucător care vine din liga a treia din Franţa, dar care are o viteză şi o tehnică... şi centrarea aia e o centrare de mare calitate.

Eu cred că atât i-a trebuit jucătorului Garita ca să facă trecerea de la Piteşti în altă parte, mă gândeam că dacă îl întreba acum cineva pe Petrescu dacă îl vrea pe Garita, cred că mâine îi plătea clauza de reziliere.

Mi se pare că se potriveşte pe stilul CFR-ului. L-am văzut pe Malele cu UTA, voia să treacă de Chindriş şi nu putea să treacă de el. Nu poate să facă sprint.

Când l-am văzut pe Garita... nu cred că e vreun jucător la CFR care să aibă viteza asta, nici Janga. Probabil că şi alte echipe îl vor, poate nu se potriveşte peste tot, dar la CFR cred că s-ar potrivi.

Probabil şi FCSB o fi interesată, poate şi Craiova, nu ştiu. Mă gândesc şi la vârstă, cât are, 27 de ani? La CFR, la 27, intră perfect. Sunt sigur că va fi bătaie pe el”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Cred că şi la Rapid s-ar potrivi”, a punctat Constantin Zotta.

Afla mai multe despre: arnold garita 

viewscnt
Articole similare