Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Petrescu "a transmis conducerii". Transferul, urgentat! Cucerit total, slăbeşte o rivală

Petrescu "a transmis conducerii". Transferul, urgentat! Cucerit total, slăbeşte o rivală

CFR Cluj

Comentarii

Arnold Garita (27 de ani) l-a cucerit total pe Dan Petrescu, antrenor care a mandatat conducerea de la CFR Cluj să facă transferul cât mai urgent.

CFR Cluj a stabilit prima ţintă pe piaţa transferurilor pentru 2023. Dan Petrescu îl vrea cu orice preţ pe Arnold Garita, atacantul lui FC Argeş, care l-a impresionat pe "Bursuc". Garita e un jucător pe placul lui Dan Petrescu, iar antrenorul a solicitat conducerii din Gruia să realizeze cât mai repede transferul.

Petrescu "a transmis conducerii". Transferul, urgentat! Cucerit total, slăbeşte o rivală

Dan Petrescu pregăteşte campania de transferuri pentru 2023, iar "Bursucul" a transmis conducerii primul nume de transfer pe care-l doreşte în Gruia. Arnold Garita, atacantul lui FC Argeş, i-a "luat ochii"  lui Dan Petrescu prin evoluţiile sale din Trivale şi e un jucător de tipul Petrescu, pe placul antrenorului din Gruia.

Potrivit site-ului spotmedia.ro, "Dan Petrescu a transmis conducerii să facă tot posibilul" pentru transferul lui Arnold Garita. Atacantul camerunez e dorit foarte tare de "Bursuc", fiind un jucător pe placul său, cu gabarit şi experimentat. "Garita e alegerea lui Petrescu", mai scrie sursa citată.

Motivul pentru care Dan Petrescu insistă foarte mult pentru transferul lui Arnold Garita este accidentarea lui Gabriel Debeljuh. Vârful de atac din Croaţia e accidentat grav la genunchi, după ce a suferit o ruptură de ligamente, iar "Bursucul" se teme că recuperea sa va mai dura, astfel că l-a "ochit" pe Garita.

Atacantul în vârstă de 27 de ani a venit la FC Argeş în această vară, liber de contract de la Bourg-en-Bresse. Arnold Garita a marcat de patru ori în acest sezon în Trivale şi a livrat o pasă de gol, în 902 minute strânse în 12 meciuri din Superligă. El a mai jucat în carieră pentru echipe precum Bristol City, Plymouth şi Charleroi.

  • 450.000 de euro este cota de piaţă a lui Arnold Garita în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: dan petrescu transfer arnold garitaarnold garita transfer cfr clujcfr cluj transfer arnold garitaarnold garita cfr cluj 

viewscnt
Articole similare