Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Clubul din Superligă vizează transferul fotbalistului retrogradat la FCSB! "E singura lui variantă!". Gigi Becali pierde bani din nou

Clubul din Superligă vizează transferul fotbalistului retrogradat la FCSB! "E singura lui variantă!". Gigi Becali pierde bani din nou

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, şi-a pus sub presiune echipa după înfrângerea cu Silkeborg, 0-5 în Conference League, iar în intervenţia sa a criticat câţiva fotbalişti. Una dintre echipele care vor să se salveze de la retrogradare stă la pândă pentru a aduce un jucător.

La ce club din Superligă se poate transfera fotbalistul care nu mai e dorit de Gigi Becali la FCSB

Concurenţa a crescut pe posturile disponibile la FCSB, după ce Nicolae Dică a calificat echipa în grupele Conference League şi a asigurat milioane de euro pentru bugetul clubului. 

Însă, în iarnă, lotul ar putea suferi modificări, în condiţiile în care FCSB are şanse mari să părăsească grupa europeană. 

În acest moment, antrenorul îi poate folosi pe postul de atacant central pe Andrea Compagno, Billel Omrani, Andrei Dumiter, Bogdan Rusu şi Ianis Stoica, iar cel puţin unul dintre ei ar putea părăsi echipa. 

Bogdan Rusu, vârf de 32 de ani adus în vară odată cu David Miculescu, ar putea face cale întoarsă la CS Mioveni. 

După ce le-a amintit fotbaliştilor de la FCSB că a dat milioane de euro pe ei, în urma umilinţei cu Silkeborg, Gigi Becali a transmis, printre altele, că Bogdan Rusu va fi cedat în iarnă. 

Atacantul a prins aproximativ 400 de minute la echipa bucureşteană, nu a marcat, dar a oferit două pase decisive şi argeşenii îl aşteaptă înapoi. 

Flavius Stoican îl aşteaptă înapoi pentru a avea o variantă în plus în centrul ofensiv, în plină luptă pentru evitarea Ligii 2. 

"Acum e sub contract cu altă echipa, e un jucător bun, sub contract, şi de aceea a ajuns la FCSB. Singura lui variantă e să se întoarcă la noi. Cu siguranţă (n.r. - ar fi un câştig pentru CS Mioveni), s-a simţit foarte bine aici", a recunoscut antrenorul lui CS Mioveni, Flavius Stoican. 

  • Bogdan Rusu a fost transferat de la CS Mioveni pentru 250.000 de euro, după ce a marcat împotriva lui CFR Cluj şi l-a impresionat pe finanţatorul FCSB. În cazul unei plecări, sunt şanse mici ca CS Mioveni să achite o sumă de transfer, iar atacantul ar putea sosi în Argeş sub formă de împrumut. 

Ştefan Blănaru, care i-ar putea fi concurent pe post lui Bogdan Rusu, a vorbit despre situaţia atacantului de la FCSB. 

"Ar fi păcat pentru el, vă zic sincer. Eu sper să nu vină, să rămână la FCSB, că la 32 de ani nu e uşor să faci pasul ăsta. Dacă joci la fiecare meci 45 de minute... Dacă dădea un milion jumătate de euro pe el, cred că îl vedeam 90 de minute pe teren. Probabil nu are credibilitatea să joace mai multe minute cum ar fi Compagno, Miculescu", a spus atacantul, după FC Voluntari - CS Mioveni 3-1. 

În schimb, Nicolae Dică i-a oferit o şansă de salvare lui Bogdan Rusu, înainte de deschiderea perioadei de transferuri din iarnă. 

În ultima perioadă, Gigi Becali i-a transmis şi lui Marco Dulca faptul că are cale liberă spre Chindia Târgovişte, iar mijlocaşul a luat decizia. 

Afla mai multe despre: fcsbpetrolul ploiestics miovenitransfer bogdan rusugigi becalitransferuri fcsb 

viewscnt
Articole similare