Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Tirada lui Gigi Becali! Jucătorii, luaţi la ţintă: "Sunt de circ! Eu de unde să ştiu că sunt slabi în halul ăsta? Sunt praf!"

BREAKING NEWS | Tirada lui Gigi Becali! Jucătorii, luaţi la ţintă: "Sunt de circ! Eu de unde să ştiu că sunt slabi în halul ăsta? Sunt praf!"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (64 de ani) a reacţionat furios şi a pus tunurile pe jucătorii de la FCSB după umilinţa din Danemarca, 0-5 cu Silkeborg.

Înfrângerea umilitoare suferită de FCSB în deplasare, în Danemarca (0-5, cu Silkeborg), l-a făcut pe Gigi Becali să-i critice foarte dur pe jucătorii care au fost pe teren. Omul de afaceri din Pipera i-a numit pe fotbaliştii lui Nicolae Dică "de circ" şi a spus că "sunt praf".

BREAKING NEWS | Tirada lui Gigi Becali! Jucătorii, luaţi la ţintă: "Sunt de circ! Eu de unde să ştiu că sunt slabi în halul ăsta? Sunt praf!"

Grupele Conference League au devenit mai mult o povară pentru FCSB după mult râvnita calificare, la capătul a cinci ani de aşteptare. Gigi Becali şi Nicolae Dică au decis să trimită pe teren rezerve în meciul cu Silkeborg din deplasare, din Danemarca, dar partida s-a terminat rău: 0-5.

La aproape 24 de ore după meci, Gigi Becali a reacţionat şi i-a făcut praf pe jucători. Omul de afaceri care controlează FCSB a spus că, în iarnă, va încerca să scape de câţiva dintre jucătorii pe care i-a cumpărat.

Gigi Becali s-a declarat extrem de dezamăgit de rezultatul înregistrat în Danemarca: "Normal că mă deranjează ceea ce s-a întâmplat. Nici eu nu mă aşteptam la aşa ceva. Dacă ştiam că sunt aşa de slabi, nici eu nu îi lăsam acasă pe ceilalţi. De unde să… nu credeam că sunt slabi în halul ăsta.

Adică nu îmi închipuiam. Acum, într-un fel îmi pare bine că ştiu unde sunt, ştiu unde mă aflu, ştiu ce jucători am. Ştiu că sunt praf. Ăia sunt praf, nu ai ce să faci cu ei. Trebuie să scăpăm de ei. Să iei atâtea goluri... Am zis că mergem, poate câştigăm, poate facem un egal, poate mâncăm bătaie. Un gol, hai două, dar aşa ceva? Adică, să fie circ? Nu am crezut că ei sunt de circ. Eu nu am crezut că am dat bani pe aşa ceva.

Toţi jucătorii care au fost pe teren au fost luaţi cu bani. S-au dat bani pe ei: 1 milion şapte sute, 350.000, 250.000, 850.000, s-au dat bani. Toţi jucătorii au fost luaţi cu bani. Toţi au fost luaţi cu bani.  Eu am trimis acolo nişte jucători pe care am dat bani în România. Şi am dat bani mulţi. De unde să ştiu că sunt praf? O să vedem la iarnă de cine putem să scăpăm. Au contracte, o să vedem cum facem", a spus Gigi Becali, pentru Fanatik.

Patronul celor de la FCSB a declarat că la returul cu Silkeborg de pe Arena Naţională se schimbă foaia şi va folosi titularii: "La retur bag titularii. E normal. În toate meciurile de acasă vor juca titularii. În deplasare este obositor. Şi în orice situaţie, nu am cum să mai fac aşa ceva pentru că ne facem de râs. Este prea mare ruşinea", a spus Becali.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbconference league 

viewscnt
Articole similare