Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”V-aţi gândit să plecaţi dacă pierdeaţi meciul cu Petrolul?” Nicolae Dică, răspuns sincer după victoria din Superligă

”V-aţi gândit să plecaţi dacă pierdeaţi meciul cu Petrolul?” Nicolae Dică, răspuns sincer după victoria din Superligă

FCSB

Comentarii

Echipa FCSB a învins duminică, în deplasare, formaţia Petrolul Ploieşti, scor 2-0, într-un meci al etapei a 13-a din Superligă. Este prima victorie a echipei bucureştene în deplasare din acest sezon.

Meciul de pe stadionul Ilie Oană a fost întrerupt în minutul 13, pentru cinci minute, din cauza fumului provocat de petardele aruncate de fani. Dawa a deschis scorul în minutul 45+2 după o pasă în faţa porţii trimisă de Omrani. În minutul 47, FCSB a majorat scorul prin golul înscris de Florinel Coman, din pasa lui Cordea.

La finalul meciului, Nicolae Dică a recunoscut că s-a gândit la posbilitatea să plece de la FCSB, în cazul în care ar fi pierdut cu Petrolul. De asemenea, el spune că Florinel Coman trebuie să devină liderul echipei. 

 Nicolae Dică, răspuns sincer după victoria din Superligă

”Am făcut o partidă bună, timp de 75 de minute. Îmi doream să avem mai multe ocazii de a marca, dar îi felicit pe băieţi. Trebuie să uităm de jocul din Danemarca. Suntem la a doua victorie consecutivă în campionat. Suntem în grafic. 

Nu sunt accidentări grave. Coman a cerut şi el o schimbare pentru că avea nişte crampe. Radunovic a ieşit la pauză pentru că avea acea problemă. Bine, şi cu Tamm am discutat. Nici el nu este sută la sută, dar sperăm ca până duminică să îi recuperăm. 

Mă bucur pentru Coman că a marcat. Am avut foarte multe discuţii cu el. Sper că a reuşit să înţeleagă că este momentul ca el să fie liderul echipei. Eu cred că a înţeles şi cred că este pe un drum bun.

Nu ştiu. Depinde cum pierdeam. Dacă aveam 10 ocazii şi nu reuşeam să marcăm... Normal că te gândeşti. În momentul când nu ai rezultate, te gândeşti. Niciodată nu au plecat toţi jucătorii şi să rămână antrenorul. 

Avem şanse de calificare la EURO. Poate să spunem că Elveţia este peste toate, dar ne putem lupta şi cu ei. Ne putem lupta pentru locul 2 şi poate pentru locul 1. Am încredere în jucătorii echipei naţionale”, a spus Nicolae Dică, la finalul meciului.  

Afla mai multe despre: fcsb-steaua-petrolul-dică 

viewscnt
Articole similare