Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Detaliul observat de Basarab Panduru după Petrolul - FCSB: ”De aia te-au bătut!”

EXCLUSIV | Detaliul observat de Basarab Panduru după Petrolul - FCSB: ”De aia te-au bătut!”

FCSB

Comentarii

FCSB a învins-o, duminică, în deplasare, pe Petrolul Ploieşti, scor 2-0, într-un meci al etapei a 13-a din Superligă. Aceasta a fost prima victorie a vicecampioanei României în deplasare din acest sezon.

EXCLUSIV | Detaliul observat de Basarab Panduru după Petrolul - FCSB: ”De aia te-au bătut!”

Meciul de pe stadionul Ilie Oană a fost întrerupt în minutul 13, pentru cinci minute, din cauza fumului provocat de petardele aruncate de fani.

Dawa a deschis scorul în minutul 45+2 după o pasă în faţa porţii trimisă de Omrani. În minutul 47, FCSB a majorat scorul prin golul înscris de Florinel Coman, din pasa lui Cordea.

Basarab Panduru a urmărit partida şi a mărturisit că lipsa de agresivitate i-a costat pe ”lupii galbeni”. 

”Văd că ai înţeles deja ce ai de făcut (n.r. despre Dică). Au jucat ce trebuia, au făcut schimbări bune. Ai înţeles că trebuie să câştigi meciurile... În seara asta, FCSB trebuia să câştige neapărat. Sau putea să nu câştige, ca nu era nimic ieşit din comun.

La început, nu vedeai o mare victorie a FCSB-ului. Dar totuşi nu era agresivitatea aia a Petrolului, care să vină să facă presiunea aia, aveau prea mare respect parcă de cei de la FCSB. Nu au luat niciun cartonaş galben în prima repriză. Totul a fost frumos... De aia te-au şi bătut până la urmă!”, a declarat Panduru după meci. 

Echipele care au evoluat:

  • PETROLUL: Vâlceanu - Meijers, Tamaş (M. Bratu 85), Huja - Pashov, L. Dumitriu (Tucaliuc 67), Seto (Cebotaru 85), Jair, Ţicu (Velisar 68) - Irobiso, G. Grozav (Ivanovski 46). ANTRENOR: Nicolae Constantin
  • FCSB: Târnovanu - V. Creţu, Dawa, Tamm, Radunovic (Pantea 46) - Cordea, Edjouma (Oaidă 82), Olaru – Omrani (Oct. Popescu 82), Compagno (Nikolov 59), Fl. Coman (Miculescu 70). ANTRENOR: Nicolae Dică

Afla mai multe despre: fcsbpetrolul 

viewscnt
Articole similare