Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Voiam să-i propun!". Dică, variantă de antrenor pentru altă echipă cu pretenţii din Superligă? Patronul îl ademeneşte

"Voiam să-i propun!". Dică, variantă de antrenor pentru altă echipă cu pretenţii din Superligă? Patronul îl ademeneşte

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică a calificat FCSB în grupa de Conference League, a adus milioane de euro în bugetul clubului, dar situaţia principalului s-a complicat din cauza rezultatelor din Superligă. În această perioadă, un alt acţionar din campionat a anunţat că s-a gândit, la un moment dat, să-i propună să colaboreze la o echipă cu pretenţii.

Variantă pentru Nicolae Dică dacă pleacă de la FCSB?

Farul Constanţa, Rapid Bucureşti şi Hermannstadt ocupă primele poziţii în Superligă, în timp ce echipele obişnuite cu play-off-ul, în sezoanele trecute, sunt în a doua jumătate a clasamentului. 

FCSB şi FC Botoşani sunt doar două dintre cluburile care au început slab campionatul, iar Valeriu Iftime a comentat situaţia băncilor tehnice. 

În timp ce Mihai Teja, care a fost ameninţat cu demiterea, n-a adus rezultatele aşteptate de Valeriu Iftime, Nicolae Dică a rulat în continuu fotbalişti şi echipa a suferit în Superligă. 

Valeriu Iftime a susţinut că nu e adeptul schimbărilor pe banca tehnică, dar a recunoscut că s-a gândit, la un moment dat, să-i propună lui Nicolae Dică să antreneze la FC Botoşani. 

De altfel, principalul de la FCSB se află pe lista antrenorilor din noul val plăcuţi de afacerist. 

"Obiectivele le poţi pune fără să vezi ce construcţie ai în spate. Eu nu ştiu dacă Dică a greşit până acum (n.r. - la FCSB), nu ştiu dacă a ratat Dică obiective. Habar nu am ce obiectiv au pus. 

Mi se pare că Dică... La un moment dat chiar voiam să-i propun să lucrăm împreună. 

Dumnezeu ştie ce e la FCSB, domnul Becali ştie. Schimbarea unui antrenor nu e o soluţie, aşa cred. Nici eu nu cred că dacă Botoşaniul îl schimbă pe Mihai Teja, Botoşaniul reînvie. Nu! Sunt nişte energii, cineva trebuie să-i pună într-o regulă pe fotbalişti, cineva trebuie să le dea energie. Nu el sau patronul", a declarat Valeriu Iftime pentru Sport Total FM

De asemenea, acţionarul a vorbit şi despre relaţia sa cu antrenorii. 

"Patronul e făcut să-i spună cam ce ar vrea să facă, să aibă încredere în cei pe care-i aduce. Antrenorii sunt educaţi să ţină o echipă, să facă rezultate. 

Da, sunt antrenorii tineri care-mi plac, antrenorii ambiţioşi. Cred că în România un antrenor nu are nevoie de stiinţa fotbalului, ci de ştiinţa de a motiva, de a transfera grupului, că de asta am nevoie la FC Botoşani. La mine nu trebuie să fii mare căutător de talente, doar să ai puţin ochi", a mai spus Valeriu Iftime. 

După ce FCSB a pierdut cu Silkeborg, scor 0-5, Gigi Becali a susţinut că s-a băgat peste Nicolae Dică

Iar situaţia putea sta altfel, dacă FCSB nu învingea Petrolul Ploieşti, scor 2-0. Nicolae Dică a recunoscut că a luat în calcul varianta plecării de la FCSB

 

Afla mai multe despre: nicolae dicanicolae dica fcsbnicolae dica fc botosaninicolae dica antrenorvaleriu iftimegigi becalivaleriu iftime nicolae dica fc botosani 

viewscnt
Articole similare