Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali recunoaşte că s-a băgat peste Nicolae Dică înainte de umilinţa de la Silkeborg: "E vina mea, dar şi a lui! Am ce să-i reproşez"

Gigi Becali recunoaşte că s-a băgat peste Nicolae Dică înainte de umilinţa de la Silkeborg: "E vina mea, dar şi a lui! Am ce să-i reproşez"

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică (42 de ani) a fost luat "la ochi" de Gigi Becali după înfrângerea FCSB din Danemarca, 0-5 cu Silkeborg. Omul cu banii de la FCSB a spus că are ce să-i reproşeze lui Dică, dar a recunoscut că împarte vina cu antrenorul "roş-albaştrilor", caruia i-a cerut să odihnească titularii.

FCSB a fost învinsă ruşinos de Silkeborg în grupele Conference League, 0-5 în Danemarca, într-un meci pe care "roş-albaştrii" l-au abordat cu rezervele.

Gigi Becali recunoaşte că s-a băgat peste Nicolae Dică înainte de umilinţa de la Silkeborg: "E vina mea, dar şi a lui! Am ce să-i reproşez"

Umilinţa suferită de FCSB în Danemarca ar putea avea urmări şi pe banca tehnică. Nicolae Dică e în pericol, dar Gigi Becali a recunsocut că s-a băgat peste antrenor înainte de înfrângerea cu Silkeborg, 0-5 în grupele Conference League. Omul de afaceri din Pipera a spus că împarte vina cu antrenorul.

“Şi lui Dică am ce să îi reproşez. El îi antrenează. Într-un fel, vina este a mea, dar nu am ştiut că este aşa. E şi vina mea şi a lui Dică. De ce e şi vina lui? Că el îi vede la antrenamente, îi cunoaşte mai bine ca mine.

Noi ne-am sfătuit. Nu i-am transferat eu singur (n.r. pe jucători). Ne-am sfătuit şi am fost de acord. În orice situaţie, trebuia să facem asta. Noi la ora asta nu suntem în play-off. Asta este marea noastră problemă”, a spus Becali pentru Fanatik.

Tirada lui Gigi Becali! Jucătorii, luaţi la ţintă: "Sunt de circ! Eu de unde să ştiu că sunt slabi în halul ăsta? Sunt praf!"

Grupele Conference League au devenit mai mult o povară pentru FCSB după mult râvnita calificare, la capătul a cinci ani de aşteptare. Gigi Becali şi Nicolae Dică au decis să trimită pe teren rezerve în meciul cu Silkeborg din deplasare, din Danemarca, dar partida s-a terminat rău: 0-5.

La aproape 24 de ore după meci, Gigi Becali a reacţionat şi i-a făcut praf pe jucători. Omul de afaceri care controlează FCSB a spus că, în iarnă, va încerca să scape de câţiva dintre jucătorii pe care i-a cumpărat.

Gigi Becali s-a declarat extrem de dezamăgit de rezultatul înregistrat în Danemarca: "Normal că mă deranjează ceea ce s-a întâmplat. Nici eu nu mă aşteptam la aşa ceva. Dacă ştiam că sunt aşa de slabi, nici eu nu îi lăsam acasă pe ceilalţi. De unde să… nu credeam că sunt slabi în halul ăsta.

Adică nu îmi închipuiam. Acum, într-un fel îmi pare bine că ştiu unde sunt, ştiu unde mă aflu, ştiu ce jucători am. Ştiu că sunt praf. Ăia sunt praf, nu ai ce să faci cu ei. Trebuie să scăpăm de ei. Să iei atâtea goluri... Am zis că mergem, poate câştigăm, poate facem un egal, poate mâncăm bătaie. Un gol, hai două, dar aşa ceva? Adică, să fie circ? Nu am crezut că ei sunt de circ. Eu nu am crezut că am dat bani pe aşa ceva.

Toţi jucătorii care au fost pe teren au fost luaţi cu bani. S-au dat bani pe ei: 1 milion şapte sute, 350.000, 250.000, 850.000, s-au dat bani. Toţi jucătorii au fost luaţi cu bani. Toţi au fost luaţi cu bani.  Eu am trimis acolo nişte jucători pe care am dat bani în România. Şi am dat bani mulţi. De unde să ştiu că sunt praf? O să vedem la iarnă de cine putem să scăpăm. Au contracte, o să vedem cum facem", a spus Gigi Becali, pentru Fanatik.

 

Afla mai multe despre: gigi becalinicolae dicafcsb 

viewscnt
Articole similare