Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali anunţă surpriza! "Cu el pot lucra oricând la FCSB". Antrenorul e sub contract în Superligă

Becali anunţă surpriza! "Cu el pot lucra oricând la FCSB". Antrenorul e sub contract în Superligă

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, s-a răzgândit în privinţa unui antrenor aflat sub contract în Superligă în acest moment. După ce în trecut a spus că nu vor mai colabora, afaceristul s-a răzgândit.

Cum s-a răzgândit Gigi Becali: "Cu el antrenor la FCSB pot lucra oricând"

Imediat după ce l-a asigurat pe Nicolae Dică de faptul că are postul asigurat în continuare la FCSB, Gigi Becali a fost întrebat despre finul său, Mirel Rădoi, care se află pe banca Universităţii Craiova. 

Surprinzător, afaceristul şi-a schimbat discursul despre antrenorul ales de Mihai Rotaru, când nici nu voia să audă despre posibilitatea de a lucra încă o dată cu el. 

În ultima sa intervenţie, Gigi Becali i-a lăsat "uşa deschisă" la FCSB fostului selecţioner, care l-a avut secund la naţională pe Nicolae Dică, actualul antrenor al echipei bucureştene. 

"Eu cu el (n.r. - cu Mirel Rădoi) pot lucra oricând, că e finul meu şi e om bun, e de calitate mare. Cu un om care e bun lucrez oricând. Nu are rost să dezvoltăm acum subiectul ăsta, că e la Craiova, dar cu oamenii buni lucrez. Vreau să aibă rezultate, dar nu la Craiova", a declarat Gigi Becali la Pro Arena. 

În noiembrie 2021, când căuta un antrenor după despărţirea de Edi Iordănescu, Gigi Becali a fost tranşant în privinţa posibilităţii ca Mirel Rădoi să revină la FCSB. 

Totul, din cauza primei colaborări dintre cei doi, între iunie - noiembrie 2015, la prima aventură ca antrenor a lui Mirel Rădoi. 

"Auzi, nu mă mai cert în viaţa mea cu naş sau cu fin. Am greşit cel mai mult cu Gică Hagi. Nu te cerţi cu naşul tău pentru fotbal. Eram nebun. Nu vreau să mă cert cu finul meu. La afaceri de fotbal nu mai am nicio treabă cu fini sau cu naşi", susţinea, în urmă cu un an, Gigi Becali

În plin sezon, atât Mirel Rădoi, cât şi Nicolae Dică sunt sub presiune la Universitatea Craiova, respectiv FCSB. După înfângerea cu FC Argeş, Mirel Rădoi a cedat pentru prima dată, n-a exclus varianta plecării în viitorul apropiat şi a criticat jucătorii

Şi Nicolae Dică a recunoscut că a luat în calcul varianta că ar putea fi schimbat de la FCSB, dacă nu ar fi învins Petrolul Ploieşti, scor 2-0. 

 

Afla mai multe despre: gigi becalimirel radoiantrenor fcsbnicolae dicafcsb universitatea craiovamirel radoi universitatea craiovanicolae dica fcsb 

viewscnt
Articole similare