Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul moment în care Mirel Rădoi a cedat. Devastator cu fotbaliştii de la Universitatea Craiova: "Toţi am fost antrenori slabi. Dacă nu aducem sânge proaspăt, eu o să fiu următorul plecat"

Primul moment în care Mirel Rădoi a cedat. Devastator cu fotbaliştii de la Universitatea Craiova: "Toţi am fost antrenori slabi. Dacă nu aducem sânge proaspăt, eu o să fiu următorul plecat"
Comentarii

Antrenorul Universităţii Craiova, Mirel Rădoi, s-a arătat dezamăgit de fotbalilştii săi şi i-a criticat pentru felul în care au arătat în înfrângerea cu FC Argeş, scor 0-1. De asemenea, a cerut o remaniere a lotului.

Mirel Rădoi, după FC Argeş - Universitatea Craiova 1-0: "Să spunem lucrurilor pe nume"

FC Argeş a învins, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a 13-a a Superligii. Golul a fost marcat de Calcan, în minutul 52. În minutul 89, de la Universitatea Craiova a fost eliminat Papp.

Mirel Rădoi a cedat şi i-a criticat pe jucători. Antrenorul a cerut nume noi în lot şi a anunţat că e pregătit să renunţe, dacă simte că nu poate redresa situaţia. 

"La starea pe care o am şi frustrările pe care le simt acum... O primă repriză destul de bună pentru noi. În repriza a doua, unde am crezut că avem un ascendent moral după primele 45 de minute... Nu mi-am recunoscut echipa. Adversarele cu noi să joace minge lungă de la 80 de metri şi le vom face noi cadouri. O să pară că mă iau de ei, că ce le spun lor spun şi acum, dar mă iau şi de mine, că pierdem împreună. Minge lungă de la 80 de metri, minge lungă... 

Dacă suntem proştii satului, aia e. Nu aş vrea să trec atenţia spre cartonaşul roşu al lui Papp, că au mai fost şi alte situaţii. Noi primim gol pe aceleaşi mingi lungi. Mi-e greu să înţeleg ce ar trebui să fac cu ei ca să blocăm. Toate problemele noastre astea vor fi. Dacă facem cadourile astea la infinit, scriem pe tricouri UNICEF. 

Se întâmplă ce s-a întâmplat şi în ultimii ani, inconstanţa din deplasare. În anumite momente de joc intervine şi valoarea. În ultimii ani, cu toţii am fost slabi ca antrenori, dar lotul a rămas acelaşi. Dacă nu aducem sânge proaspăt, eu o să fiu următorul. Să spunem şi lucrurilor pe nume şi anunţ asta. 

Nervii mei... De spart nu s-a spart nimic în vestiar, am avut o discuţie cu băieţii după meci. 

Umilinţe ca cele trăite de FCSB vor mai fi, că suntem unde suntem şi ne uităm la echipa mea. Nu pot să vorbesc despre alţii, că noi ne-am făcut de râs în seara asta. 

Nu, nu sunt probleme cu mine acum. Mereu am spus adevărul. Poate fi mai rău, iar eu nu accept. Decât să terminăm pe locul 10, mai bine plec. Dacă nu au curajul să ne ridicăm, atunci nici eu, nici ei nu avem ce căuta la un club atât de mare", a declarat, hotărât, Mirel Rădoi, după Universitatea Craiova - FC Argeş 1-0. 

Afla mai multe despre: mirel radoifc arges universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare