Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica, explicaţii ample după umilinţa cu Silkeborg, scor 5-0: ”Au udat non-stop mocheta!” EXCLUSIV

MM Stoica, explicaţii ample după umilinţa cu Silkeborg, scor 5-0: ”Au udat non-stop mocheta!” EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

MM Stoica a oferit primele explicaţii după umilinţa din Conference League, în direct la OrangeSport.

Echipa FCSB a fost învinsă, joi seară, în deplasare, cu scorul de 5-0, de formaţia daneză Silkeborg, într-un meci contând pentru grupa B din Conference League.

FCSB a prezentat o echipă cu multe rezerve, iar danezii s-au impus controlând meciul de la un cap la altul. Klynge a deschis scorul în minutul 3, apoi Kusk a înscris pentru 2-0 în minutul 8. În minutul 24, lui Klynge i s-a anulat un gol pe motiv de ofsaid, dar în minutul 35 Silkeborg a primit un penalty, pentru jocul periculos al lui Miculescu, şi Helenius a transformat lovitura de pedeapsă. Thordarson a majorat diferenţa la 4-0 în minutul 58, pentru ca Adamsen să închidă tabela în minutul 71.

Invitat în studioul OrangeSport, MM Stoica a oferit o explicaţie amplă pentru jocul slab al FCSB-ului. Oficialul echipei susţine că nu doreşte să caute scuze, dar a precizat că advesarii ştiau mai bine să joace pe sintetic. 

”Una a avut meci în Confernece League, noi am fost sparring partner. A fost diferenţa mai mare decât ne aşteptam. E adevărat că din 10 titulari, nouă au lipsit, însă e greu de justificat o asemenea prestaţie. 

Ce e important. S-a jucat pe mochetă, e un pic alt fotbal acolo. Mă uitam la raportul şuturilor 16-7, pe poartă, zero pentru noi. Nu asta e problema. Nu am văzut niciodată o echipă, de nivelul ăsta, care să facă 1000 de pase într-un meci cu acurateţe. 

Ştiu să joace pe mochetă, pe gazonul sintetic. E diferit de gazonul de la Astana. E puţin alt sport acolo la Silkeborg. Cred că sunt bani pe jos la victoria Silkeborg cu Anderlecht, dar echipa asta chiar ştie să joace pe mochetă. Fotbal-tenis e un sport pentru fotbalişti. 

La noi, nu-l iau pe Pintilii în discuţie. Eu am 57 de ani, am jucat la diviziile inferioare, iar împreună batem orice cuplu de fotbalişti de la FCSB, că e alt sport. Ieri am jucat alt fel de fotbal şi nu ne-a ieşit deloc. 

Trebuie să fim bărbaţi, pentru că viaţa, fotbalul sunt presărate şi cu episoade de genul ăsta. Poate cu prima echipă nu luam atâtea, dar mi-e greu să cred că puteam contracara senzaţionalul joc de pase.

Au udat non-stop mocheta. Nu caut scuze, nu vreau să fiu înţeles greşit. Pe jos pleacă mingea altfel. La antrenamentul oficial am pasat între noi şi e incredibil cum pleacă mingea pe suprafaţa asta. Practic, o dai unde vrei, dar trebuie să ştii cum s-o dai”, a spus MM Stoica, la OrangeSport. 

Afla mai multe despre: mm stoica-fcsb-conference league 

viewscnt
Articole similare