Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a anunţat că Dică nu pleacă de la FCSB şi că are o nouă misiune: "Asta trebuie să facă!"

Gigi Becali a anunţat că Dică nu pleacă de la FCSB şi că are o nouă misiune: "Asta trebuie să facă!"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (64 de ani), patronul FCSB, a anunţat că Nicolae Dică nu pleacă de la echipă şi i-a transmis un mesaj lui "Nic". Omul de afaceri i-a cerut public lui Dică să creeze relaţii de joc între fotbalişti şi echipa să nu se mai retragă în finalurile de meci, la fel în victoria cu Petrolul (2-0, pe "Ilie Oană").

Nicolae Dică are o misiune în plus la FCSB. Gigi Becali vrea relaţii de joc bine consolidate, astfel ca echipa să nu mai fie nevoită să se retragă şi adversarul să vină peste, aşa cum s-a întâmplat în finalul meciului cu Petrolul. Evoluţia FCSB după minutul 70 nu l-a mulţumit pe Becali.

Gigi Becali a anunţat că Dică nu pleacă de la FCSB şi că are o nouă misiune: "Asta trebuie să facă!"

FCSB a învins-o pe Petrolul, scor 2-0 în deplasare, dar jocul echipei nu l-a mulţumit pe Gigi Becali, după minutul 70. Având în vedere avantajul, FCSB s-a retras şi a lăsat-o pe Petrolul să preia iniţiativa. Omul de afaceri din Pipera nu acceptă ca FCSB să fie dominată şi i-a cerut lui Dică să creeze relaţii de joc, ca jucătorii să paseze şi adversarul să nu mai domine atunci când echipa sa conduce.

Gigi Becali a anunţat că Nicolae Dică nu pleacă şi l-a lăudat pe Billel Omrani.

"A fost bărbăţie, dar până în minutul 70.

Trebuie să-i mai înveţe antrenorul un lucru, să plimbe mingea. N-are voie, o echipă ca Petrolul, să te domine. Trebuie să paseze. N-are voie să se apropie adversarul de careu. N-are ce căuta adversarul, trebuie să luăm câte un gol din an în Paşte.

Nu e adevărat cu pleacă Dică. Dică trebuie să creeze relaţii de joc cu jucătorii.

Ai văzut, Omrani, dacă are valoare? Şi-a creat repede relaţii de joc. Şi mai are, e la 60% din potenţial. E prieten cu mingea, are valoare. Nu-l trădează mingea", a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

Petrolul - FCSB 0-2, în Superligă

FCSB a învins duminică, în deplasare, formaţia Petrolul Ploieşti, scor 2-0, într-un meci al etapei a 13-a din Superligă. Este prima victorie a echipei bucureştene în deplasare din acest sezon.

Meciul de pe stadionul Ilie Oană a fost întrerupt în minutul 13, pentru cinci minute, din cauza fumului provocat de petardele aruncate de fani.

Dawa a deschis scorul în minutul 45+2 după o pasă în faţa porţii trimisă de Omrani. În minutul 47, FCSB a majorat scorul prin golul înscris de Florinel Coman, din pasa lui Cordea.

PETROLUL: Vâlceanu - Meijers, Tamaş (M. Bratu 85), Huja - Pashov, L. Dumitriu (Tucaliuc 67), Seto (Cebotaru 85), Jair, Ţicu (Velisar 68) - Irobiso, G. Grozav (Ivanovski 46). ANTRENOR: Nicolae Constantin

FCSB: Târnovanu - V. Creţu, Dawa, Tamm, Radunovic (Pantea 46) - Cordea, Edjouma (Oaidă 82), Olaru – Omrani (Oct. Popescu 82), Compagno (Nikolov 59), Fl. Coman (Miculescu 70). ANTRENOR: Nicolae Dică

Cartonaşe galbene: Târnovanu 78

Arbitri: Feşnic Horatiu Mircea - Avram Valentin, Cerei Alexandru – Dima Iulian

Arbitri VAR: Mladinovici Horia Gabriel - Badea Marius

Observator: Liviu Ciubotariu

 

Afla mai multe despre: gigi becalinicolae dicafcsbrelatii de joc 

viewscnt
Articole similare