Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Curăţenia tot o fac!". Gigi Becali i-a enumerat pe fotbaliştii "slabi" de la FCSB: "Să rămână cine e puternic"

"Curăţenia tot o fac!". Gigi Becali i-a enumerat pe fotbaliştii "slabi" de la FCSB: "Să rămână cine e puternic"

FCSB

Comentarii

Perioada de transferuri din iarnă se apropie, iar finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a făcut un anunţ care-i vizează pe anumiţi fotbalişti ai echipei antrenate de Nicoale Dică.

FCSB se poate despărţi de fotbalişti în iarnă

După achiziţiile masive făcute în vară, FCSB se poate despărţi de mai mulţi fotbalişti, în nota obişnuită, care l-au dezamăgit pe Gigi Becali. Finanţatorul a tunat prima dată după înfrângerea dură cu Silkeborg, 0-5 în grupa de Conference League, meci în urma căruia mai mulţi fotbalişti au ajuns în vizorul său. 

Printre cei enumeraţi de afacerist sunt şi nou-veniţii Radaslavescu, Dulca sau Rusu, dar şi alte nume care n-au confirmat de-a lungul sezoanelor la echipa bucureşteană. 

"Dumiter, 350.000. Radaslavescu, 850.000. Dulca, Oaidă, am dat bani pe ei. Chiar şi Rusu, 250.000. Am dat bani pe toţi. Eu de unde să ştiu că sunt atât de slabi? Nu ştiu, nu înţeleg! Ce pot eu să fac şi asta voi face. Curăţenia tot o fac! De ce o fac? Ca să rămână cine e puternic şi cine poate juca la echipa asta.

Nu contează, n-are rost să spun la cine voi renunţa. La FCSB trebuie să ai bărbăţie ca să joci. Bărbăţia o verifici doar la mine în curte. Bărbăţia ţine de curaj", a spus Gigi Becali, conform Sport.ro.

Deja, o altă echipă din Superligă îl aşteaptă pe unul dintre fotbaliştii ajunşi pe lista neagră a lui Gigi Becali. 

Petrolul - FCSB 0-2 după umilinţa din Danemarca, 0-5 cu Silkeborg

FCSB a învins duminică, în deplasare, formaţia Petrolul Ploieşti, scor 2-0, într-un meci al etapei a 13-a din Superligă. Este prima victorie a echipei bucureştene în deplasare din acest sezon.

Dawa a deschis scorul în minutul 45+2 după o pasă în faţa porţii trimisă de Omrani. În minutul 47, FCSB a majorat scorul prin golul înscris de Florinel Coman, din pasa lui Cordea.

Afla mai multe despre: gigi becaligigi becali plecari fcsbtransferuri fcsb 

viewscnt
Articole similare