Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Mbappe, nefericit!". Ruptură pe Parc des Princes: Parisul încalcă înţelegerea din vară

"Mbappe, nefericit!". Ruptură pe Parc des Princes: Parisul încalcă înţelegerea din vară

PSG

Comentarii

Kylian Mbappe (23 de ani), superstarul de la PSG, nu e multumit de situaţia sa actuală de la echipă. Presa din Franţa a aflat motivul.

Parisul s-a chinuit să-l convingă pe Mbappe să semneze un nou contract pe Parc des Princes, până în 2025, dar nu respectă termenii stabiliţi cu jucătorul. Starul francez e nemulţumit o decizie pe care a luat-o antrenorul Christophe Galtier, deşi înaintea startului sezonului fusese stabilit altceva, prin contract.

"Mbappe, nefericit!". Ruptură pe Parc des Princes: Parisul încalcă înţelegerea din vară

PSG e lider în Ligue 1 şi în Liga Campionilor, dar există tensiuni în vestiarul echipei din Franţa. Le Parisien, una dintre cele mai importante publicaţii din "Hexagon", anunţă că starul Kylian Mbappe e nefericit.

Motivul? Lui Mbappe nu-i convine poziţia în care îl joacă antrenorul Christophe Galtier, cea de vârf împins. Potrivit sursei citate, acest lucru nu corespunde cu lucrurile convenite în momentul când a semnat noul contract pe Parc des Princes, valabil până în vara lui 2025.

Lui Kylian Mbappe îi place să joace cu un "pivot" în faţa sa, care să-i pună în valoare viteză, iar el să vină cu faţa la poartă şi să poata să fie decisiv. Campionul mondial nu e adeptul jocului cu spatele la poarta, care i se cere un vârf împins. În tripleta magică de la PSG, Messi - Mbappe - Neymar, Mbappe e vârful de atac.

Deşi "doleanţa" lui Kylian Mbappe nu a fost trecută în contract, ci a fost mai mult o promisiune, francezul e supărat că şefii clubului nu o respectă.

Afla mai multe despre: kylian mbappepsgintelegere 

viewscnt
Articole similare