Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica, replică pentru Dan Petrescu. Ce i-a amintit oficialul FCSB antrenorului de la CFR Cluj | EXCLUSIV

Mihai Stoica, replică pentru Dan Petrescu. Ce i-a amintit oficialul FCSB antrenorului de la CFR Cluj | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Mihai Stoica (57 de ani) a avut din nou ceva de împărţit cu Dan Petrescu (54 de ani). Antrenorul campioanei CFR Cluj s-a plâns că victoria obţinută de echipa sa cu Slavia Praga (1-0) nu a fost foarte mediatizată în media românească.

CFR Cluj a învins-o, în deplasare, pe Slavia Praga, scor 1-0, în Conference League, în timp ce, în aceeaşi rundă, FCSB a fost ”zdrobită” de Silkeborg, tot în deplasare, scor 0-5.

Dan Petrescu a fost de părere că în România s-a vorbit şi scris mai mult despre ruşinea roş-albaştrilor din Danemerca decât despre victoria mare reuşită de campioană pe terenul din Cehia.

Mihai Stoica îi aduce aminte lui Dan Petrescu despre Rangers Unirea Urziceni 1-4

Mihai Stoica i-a oferit replica. Managerul general al FCSB-ului i-a amintit antrenorului de la CFR Cluj despre perioada în care cei doi colaborau la Unirea Urziceni.

În 2009, aceştia au reuşit să aducă titlul la formaţia ialomiţeană, performanţă ce le-a dat prilejul de a evolua în grupele UEFA Champions League.

În acel sezon, 2009-2010, Unirea Urziceni a obţinut o victorie uriaşă contra lui Rangers, pe Ibrox, scor 4-1, despre care Mihai Stoica a povestit că aceasta a apărut abia pe a patra pagină a ziarelor din România, primele fiind ocupate de FCSB, numită la momentul respectiv Steaua.

”Mie mi-ar fi convenit să nu se vorbească despre cei care au luat cinci. Îi readuc aminte pe ce pagină era victoria Unirii Urziceni cu Rangers (n.r. 4-1, în 2009).

Pe prima pagină era ceva despre Steaua (n.r. FCSB), pagina a doua tot ceva cu Steaua, pe pagina a treia jumate cu Steaua, jumate despre Dinamo. Noi eram atunci abia undeva pe a patra pagină, la subsol”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Dan Petrescu: ”Singura echipă din România care a făcut ceva este CFR Cluj”

”La fotbal, dacă CFR nu era în ultimii cinci ani, ce se întâmpla? Spuneţi-mi şi mie, nu era nimic. Noroc cu CFR Cluj, care a făcut ceva în Europa.

Singura echipă din România care a făcut ceva este CFR Cluj, dar asta nu convine, din păcate.

În loc să fim fericiţi că CFR Cluj face rezultate, ne gândim la alţii care pierd cu 5-0”, afirma Dan Petrescu, la conferinţa de presă premergătoare meciului cu UTA, încheiat la egalitate, scor 1-1.

Afla mai multe despre: cfr clujfcsbunirea urziceni 

viewscnt
Articole similare