Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Salut, MM Stoica sunt”. Lovitura dată de FCSB pe piaţa transferurilor! Gigi Becali a băgat mâna adânc în buzunar: 480.000 euro salariul

”Salut, MM Stoica sunt”. Lovitura dată de FCSB pe piaţa transferurilor! Gigi Becali a băgat mâna adânc în buzunar: 480.000 euro salariulgalerie foto

FCSB

Comentarii

În urmă cu aproape nouă ani, FCSB reuşea să îl aducă pentru prima dată la club pe Claudiu Keşeru (35 de ani), care se alătura campioanei României de pe acea vreme în ianuarie 2014. Ani mai târziu, acesta a povestit detalii din culisele transferului său.

În căutarea unui nou atacant după ce reuşise să îl vândă pe Raul Rusescu Sevillei, MM Stoica a pus mâna pe telefon şi l-a contactat pe Claudiu Keşeru, pentru a îi propune un transfer la FCSB, încă numită Steaua pe atunci.

Eram acasă, pe terasă. Şi sună telefonul, <<salut Claudiu, MM Stoica sunt>>. Atât a apucat să zică. I-am răspuns: îmi cer scuze, nu pot vorbi acum, sun eu mai târziu.

Şi am închis. M-am blocat, pentru că mi-am dat seama despre ce e vorba. Îmi tremurau mâinile, tot corpul, nu puteam să articulez. Steaua! Steaua! Aşa de entuziasmat eram, am închis şi tot nu-mi venea să cred”, rememorează fotbalistul.

Însă, din păcate pentru echipa roş-albastră, fotbalistul român îşi dăduse deja acordul să facă pasul, de la Nantes, la Bastia, astfel că venirea la FCSB nu s-a mai realizat la acel moment.

Totuşi, după jumătate de sezon de coşmar la noua sa echipă, Claudiu Keşeru a semnat oricum cu echipa lui Gigi Becali, după ce a fost ”urmărit” de MM Stoica.

Fotbalistul a avut cel mai mare salariu din istoria FCSB-ului, de 480.000 de euro pe an.

Lovitura dată de FCSB pe piaţa transferurilor

Cu tot sufletul mi-aş fi dorit, dar era prea târziu. Îmi dădusem cuvântul la Bastia şi antrenorului de-acolo, deja. Nu aveam cum să schimb lucrurile, să le întorc.

Nu a fost cel mai greu moment din carieră privind un transfer nerealizat, nu îl pot considera aşa pentru că finalmente s-a îndeplinit ce îmi doream atât de mult. Peste doar şase luni. Însă a fost dureros sufleteşte la acel moment…

Realitatea de la Bastia a fost alta faţă de aşteptările pe care le discutasem. Fusesem obişnuit mereu ca lucrurile să se respecte, dar nu a fost cazul aici.

Nu era bine din punct de vedere fotbalistic, sportiv, nici acasă nu mă simţeam bine, familia vedea asta zi de zi. Cu fanii am avut o relaţie bună, dar trăiam sentimentul acela că forţez ceva ce nu merge, nu vine natural.

Djibril Cisse îmi plăcea mult, Cahuzac era căpitan corsican, indiferent de nivelul său fotbalistic dădea tonul agresivităţii, cum se cerea… Dar nu eram din acel film, pur şi simplu.

(n.r. a venit iar telefonul lui Mihai Stoica?) Eeeei, MM e conducător experimentat… pe toată perioada la Bastia, fix când îmi era mai greu, îmi dădea mesaje, mă susţinea, îl simţeam permanent aproape. Mă tot urmărea (n.r. râde)”, a explicat Claudiu Keşeru, pentru Playsport.

Prima perioadă petrecută la FCSB a fost cu adevărat de succes pentru actualul jucător al UTA-ei, acesta reuşind să marcheze de 28 de ori şi să livreze nouă pase decisive în 48 de apariţii.

Între timp, acesta a revenit la club, în vara lui 2021, dar, după un început promiţător, randamentul său a început să scadă, iar Gigi Becali a decis că nu îl mai doreşte.

Afla mai multe despre: claudiu keşeru 

viewscnt
Articole similare