Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid a primit o ofertă concretă de 500.000 € pentru un fotbalist achiziţionat în vară: ”O sumă frumuşică”

Rapid a primit o ofertă concretă de 500.000 € pentru un fotbalist achiziţionat în vară: ”O sumă frumuşică”galerie foto

Rapid

Comentarii

În această vară, Rapid a transferat nu mai puţin de 11 jucători, 10 definitiv, iar unul, pe Alex Măţan (23 de ani), sub formă de împrumut. Dintre cei cumpăraţi în ultima perioadă de mercato, un fotbalist deja a primit o ofertă de ”500.000-600.000” de euro.

În urma aducerii lui Dan Şucu la club, Rapid a reuşit să realizeze o campanie amplă de transferuri, care a întărit lotul giuleştenilor pe fiecare post, în afară de cel de portar.

Paul Iacob, Florin Ştefan şi Damien Dussaut au ”betonat” apărarea, la mijloc au sosit Jayson Papeau, Vali Costache sau Andrei Ciobanu, în timp ce Kevin Luckassen şi Marko Dugandzic formează noul atac al echipei.

”Strecurat” printre aceste veniri a fost şi transferul definitiv al lui Alex Albu (29 de ani), care a fost cumpărat de la Concordia Chiajna, pentru 150.000 de euro, după ce fusese împrumutat în ultima stagiune.

Titular indisputabil în primul sezon la club, mijlocaşul central şi-a pierdut locul în primul 11 după prima etapă, când a costat-o pe Rapid un punct împotriva campioanei CFR.

Lăsat în afara lotului la următorul meci şi în afara primului 11 de mai multe ori de atunci, se zvonea că fotbalistul ar fi pe lista neagră a lui Adi Mutu.

Rapid a primit o ofertă concretă de ”500.000-600.000” € pentru Alex Albu

CFR Cluj ar fi fost interesată de jucător, în timp ce Adrian Mititelu a susţinut că Rapid a încercat să îl ofere la schimb pentru Samuel Asamoah, după ce Adi Mutu confirmase interesul pentru fotbalistul de la FC U Craiova.

Însă, între timp, fotbalistul a reuşit să revină în planurile antrenorului său şi susţine că nici nu s-a pus problema ca el să ajungă în Bănie, întrucât clubul, dacă voia să îl vândă, putea pentru o ”sumă frumuşică”.

Albu susţine că Rapid a refuzat o ofertă concretă de ”500.000-600.000” de euro în vară pentru el, pentru că nu ar fi vrut să îl lase să plece din Giuleşti.

Nu este adevărat schimbul propus cu Asamoah. A existat o ofertă de aproximativ 500.000-600.000 de euro pentru mine, în vară, dar n-au vrut să mă lase să plec.

Dacă ar fi vrut, m-ar fi dat atunci, pe bani, nu la schimb. Era o sumă frumuşică”, a declarat Alex Albu, pentru Playsport.

  • 45 de meciuri, şapte goluri şi trei pase decisive a însumat Albu în tricoul Rapidului până acum.
  • 1,3 milioane de euro este cota sa de transfer, conform transfermarkt.

Afla mai multe despre: alex albu 

viewscnt
Articole similare