Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid a încercat să îl vândă pe Alex Albu în această vară! Un patron din Liga 1 a dezvăluit: ”Ne-au făcut ofertă, 350.000 € plus el”

Rapid a încercat să îl vândă pe Alex Albu în această vară! Un patron din Liga 1 a dezvăluit: ”Ne-au făcut ofertă, 350.000 € plus el”

Rapid

Comentarii

După ce a înălcat un ordin al antrenorului său, Adi Mutu, în prima etapă din campionat, s-a zvonit că Rapid doreşte să îl vândă pe Alex Albu (29 de ani). Giuleştenii au negat acest lucru, dar un patron din Liga 1 a dezvăluit că i-a fost oferit jucătorul în ultima perioadă de mercato.

În prima etapă din acest sezon, condusă cu 1-0 în prelungirile partidei de CFR, Rapid a câştigat un penalty nesperat, primind şansa de a salva un punct în ultimele secunde.

Alex Ioniţă ar fi trebuit să execute, conform ordinii stabilite de Adi Mutu, dar Alex Albu s-a băgat să bată, a făcut-o modest şi a ratat.

Campioana şi-a trecut în cont victoria, iar Alex Albu şi-a pierdut locul în primul 11 al lui Adi Mutu, fiind lăsat chiar în afara lotului, la derby-ul cu FCSB.

Iniţială, Albu a spus că era răcit, apoi a acuzat alte probleme medicale, în timp ce şi oficialii clubului şi Mutu au negat că ar fi avut loc vreo ruptură.

Însă, Adrian Mititelu a făcut o dezvăluire bombă. Patronul lui FC U Craiova a confirmat că Rapid l-a dorit pe Samuel Asamoah şi că a încercat să îl folosească pe Albu pentru a forţa transferul.

Rapid a încercat să îl vândă pe Alex Albu în această vară, Mititelu a refuzat

Mititelu îşi dorea un milion de euro, iar giuleştenii ofereau 350.000 plus Albu, care, conform transfermarkt, ar valora 1,3 milioane de euro.

În ciuda acestui lucru, oferta nu a fost pe placul patronului lui FC U Craiova, care i-a transmis lui Dan Şucu să bage mâna în buzunar dacă Rapid doreşte să rezolve transferul lui Asamoah.

Are o forţă financiară şi m-am bucurat că ajung asemenea de oameni în fotbal. Ei pot ridica fotbalul prin investiţii. Dacă Rapid e puternic şi valoarea echipei mele creşte.

Eu am făcut o glumă după ce-au făcut o ofertă sub nivelul mării pentru Asamoah. Eu vreau un milion de euro pe el, ei dădeau 350.000 plus Albu.

Nu-mi trebuie Albu chiar dacă-i jucător foarte bun. Ce e pentru domnul Şucu un milion când el câştigă o sută de mii de euro pe zi?”, a declarat Adrian Mititelu, pentru Gsp.

Afla mai multe despre: albu 

viewscnt
Articole similare