Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Acuzat de agresiune sexuală, jucătorii Maltei i-au dedicat victoria cu Israel lui Devis Mangia: ”Nu ştiu ce se va întâmpla”

Acuzat de agresiune sexuală, jucătorii Maltei i-au dedicat victoria cu Israel lui Devis Mangia: ”Nu ştiu ce se va întâmpla”
Comentarii

Devis Mangia (48 de ani), fostul antrenor de la Universitatea Craiova şi actualul selecţioner al Maltei, este implicat într-un scandal. Presa din Malta anunţă că Mangia a fost suspendat din funcţie după ce un jucător l-a denunţat din cauza unei presupuse agresiuni sexuale.

Devis Mangia este la mijlocul unui scandal sexual, care a dus la suspendarea acestuia din funcţie, astfel că italianul nu s-a putut afla pe banca Maltei la ultimul meci.

Selecţionata condusă de antrenorul de 48 de ani a reuşit o victorie nesperată într-un meci amical, cu Israel, formaţie care remiza cu România la prima acţiune a lui Edi Iordănescu la naţională.

Rezultatul incredibil reuşit a fost dedicat selecţionerului Devis Mangia de către jucători, a dezvăluit secundul său, Davide Mazzotta.

Acesta a stat pe bancă în absenţa selecţionerului şi a afirmat în urma victoriei că fotbaliştii îşi susţin selecţionerul.

Acuzat de agresiune sexuală, jucătorii Maltei i-au dedicat victoria cu Israel lui Devis Mangia

Sunt foarte mulţumit de performanţa jucătorilor. Au dat tot ce au avut mai bun pe teren. Au reacţionat în faţa unui moment foarte dificil şi au dedicat această victorie antrenorului Devis Mangia.

Au făcut un meci grozav, plin de sacrificii. Fără îndoială am meritat să câştigăm. Echipa are o identitate de joc, fotbaliştii au dat dovadă de caracter, iar cei tinerii au acum experienţa de a juca la cel mai înalt nivel.

Nu ştiu ce se va întâmpla mâine dimineaţă. Dar vreau să mulţumesc tuturor, în special preşedintelui Federaţiei şi secretarului general, care ne-au susţinut în această perioadă dificilă, şi tuturor celor din federaţie”, a mai spus Mazzotta.

Conduşi la pauză cu 1-0 de Israel, jucătorii pregătiţi de Devis Mangia au reuşit să revină în ultimele minute şi să înregistreze o victorie mai mult decât surprinzătoare.

Natcho deschisese scorul de la punctul cu var, în minutul 32, dar Satariano 84' şi Apap 87' au reuşit să întoarcă rezultatul.

Sub comanda lui Devis Mangia, naţionala Maltei a avut parte de o ascensiune incredibilă, la care nici cel mai optimist fan nu s-ar fi aşteptat.

Italianul este deja selecţionerul cu cele mai multe victorii, nouă, din istoria Maltei. Precedentul record era de şapte meciuri câştigate, din aproape de două ori mai multe încercări.

Afla mai multe despre: devis mangia 

viewscnt
Articole similare