Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mangia, scandal sexual uriaş! Jucătorul l-a reclamat. Informaţii de ULTIMĂ ORĂ

Mangia, scandal sexual uriaş! Jucătorul l-a reclamat. Informaţii de ULTIMĂ ORĂ
Comentarii

Devis Mangia (48 de ani), fostul antrenor de la U Craiova şi actual selecţioner al Maltei, este implicat într-un scandal. Presa din Malta anunţă că Mangia a fost suspendat din funcţie după ce un jucător l-a denunţat din cauza unei presupuse agresiuni sexuale.

Scandal uriaş cu numele lui Devis Mangia ca protagonist, în Malta. Un jucător l-ar fi reclamat pe selecţionerul naţionalei malteze pentru o presupusă agresiune sexuală. Contactat pentru a oferi o reacţie, Mangia nu a răspuns apelurilor jurnaliştilor din Malta.

BREAKING NEWS | Devis Mangia, implicat într-un scandal sexual în Malta! Selecţionerul, suspendat după ce un jucător l-a reclamat

Federaţia de Fotbal din Malta ar fi primit, conform Times of Malta, o plângere despre o presupusă agresiune sexuală, din partea unui jucător de la naţională. Selecţionerul Maltei, Devis Mangia, fostul antrenor de la U Craiova, e arătat cu degetul pentru presupusa faptă.

Ca urmare a plângerii primite, Devis Mangia a fost suspendat de către federaţia din Malta, scrie sursa citată, care a încercat de mai multe ori să ia legătura cu antrenorul, care n-a răspuns apelurilor jurnaliştilor. Când a fost contactat, jucătorul care a depus plângerea la federaţia malteză nu a dorit să comenteze şi a transmis că pentru mai multe întrebări ar trebui contactaţi şefii de la FMF.

Într-un comunicat oficial emis, federaţia din Malta a spus că antrenor Devis Mangia a fost "temporar eliberat" după o plângere cum că ar fi încălcat "politicile interne" ale forului. Oficialii din Malta nu dau alte detalii despre decizia luată în cazul antrenorului.

Conform Times of Malta, Federaţia de Fotbal din Malta a "luat cazul foarte în serios" şi au pornit o investigaţie, dar îi vor da lui Mangia şanse de a se apăra în legătură cu acuzaţiile. De altfel, sursa citată mai scrie că pe vremea când era în România, la Craiova, Mangia a primit plângeri în legătură cu comportamentul neadecvat.

Afla mai multe despre: devis mangiascandalsexualmaltafederatia malteza de fotbalinvestigatie 

viewscnt
Articole similare