Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Întăriri pentru Petrolul! ”Lupii galbeni” au prezentat doi jucători: ”Buni de joc”

OFICIAL | Întăriri pentru Petrolul! ”Lupii galbeni” au prezentat doi jucători: ”Buni de joc”galerie foto

Petrolul

Comentarii

Miercuri, Petrolul Ploieşti a confirmat oficial că a reuşit să îi legitimeze pe doi dintre nou-veniţii din această vară, care încă nu fuseseră introduşi pe lista de joc. ”Lupii galbeni” i-au prezentat pe Felix Mathaus (31 de ani) şi Andreas Leitner (28 ani).

După mai mulţi ani petrecuţi în ”sălbăticia” Ligii 2, Petrolul Ploieşti a reuşit să revină pe prima scenă a fotbalului românesc, la finalul ultimului sezon.

Echipa pregătită de Nae Constantin a obţinut promovarea după ce a câştigat Liga 2 şi a început bine actualul sezon, aflându-se pe loc de play-off după 11 etape.

Înaintea duelului cu Şelimbăr, din Cupa României, primul după pauza pentru meciurile echipelor naţionale, Nae Constantin a primit două veşti bune.

Felix Mathaus şi Andreas Leitner, fotbalişti transferaţi în această vară, dar care nu fuseseră legitimaţi încă, au fost incluşi pe lista de joc.

”Lupii galbeni” au anunţat pe canalele oficiale de comunicare că se vor putea baza într-un final pe cei doi fotbalişti.

Întăriri pentru Petrolul

Felix Mathaus şi Andreas Leitner, buni de joc pentru Petrolul! Fundaşul central Felix Mathaus şi portarul Andreas Leitner pot debuta, oficial, în tricoul galben-albastru, după ce formalităţile privind legitimarea lor au fost definitivate la începutul acestei săptămâni.

În vârstă de de 31 de ani, Felix Mathaus Lima Santos va fi, pentru următoarele două sezoane, jucătorul «lupilor», apărătorul născut în Capul Verde aflându-se la cea de-a doua experienţă în România, după ce, pe parcursul stagiunii precedente, a evoluat pentru Gaz Metan Mediaş.

La rândul său, portarul Andreas Leitner (28 ani) vine de la Admira Wacker, având 213 prezenţe în Bundesliga, primul eşalon din Austria”, a transmis Petrolul pe Facebook.

Felix Mathaus ajusese căpitanul celor de la Gaz Metan în sezonul trecut, fiind unul dintre ultimii fotbalişti care au plecat de la Mediaş.

De cealaltă parte, Leitner se află la prima experienţă în străinătate, evoluând până acum exclusiv în ţara sa natală, Austria.

Totuşi, trebuie punctat că sunt şanse mici ca oricare dintre Mathaus şi Leitner să devină titular la Ploieşti.

În poartă, Octavian Vâlceanu a reuşit să se impună destul de rapid, în timp ce tripleta Meijers - Tamaş - Huja a făcut treabă în centrul apărării până acum.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: petrolul 

viewscnt
Articole similare