Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură grea pentru FCSB! Unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei s-a accidentat la naţională şi riscă să rateze următoarele meciuri

Lovitură grea pentru FCSB! Unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei s-a accidentat la naţională şi riscă să rateze următoarele meciuri

FCSB

Comentarii

Odată cu încheierea pauzei pentru meciurile echipelor naţionale, pe FCSB o aşteaptă un duel important în campionat, împotriva unei contracandidate la play-off, FC Argeş. Roş-albaştrii au primit o lovitură grea înaintea duelului: unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei s-a accidentat.

Pauza pentru meciurile echipelor naţionale s-a încheiat dulce-amar pentru fanii României. Deşi selecţionata noastră a făcut instrucţie cu Bosnia, nu s-a putut salva de la retrogradare.

Finlanda a reuşit să se impun în Muntenegru, iar, în final, nordicii s-au clasat pe locul secund, iar ”călăii” noştri pe poziţia a treia, la egalitate de puncte cu noi, dar în avantaj graţie rezultatelor directe.

Aşadar, jucătorii urmează să revină la echipele de club, iar oficialii FCSB ar putea fi nemulţumiţi în legătură cu cum se vor prezenta fotbaliştii înapoi la lot.

Florinel Coman nu a evoluat deloc pentru România, spre dezamăgirea lui MM Stoica, iar Ştefan Târnovanu la fel, în timp ce Andrei Cordea a prins puţine minute, iar Darius Olaru a jucat doar cu Bosnia.

Însă, nu la fotbaliştii români există probleme, ci la unul străin. Risto Radunovic riscă fie indisponibil pentru următoarele meciuri ale vicecampioanei, după ce s-a accidentat împotriva Finlandei.

Lovitură grea pentru FCSB! Risto Ranovic s-a accidentat şi riscă să rateze următoarele meciuri

 

Fundaşul stânga a fost înlocuit în minutul 25 al confruntării dintre cele două cu, la prima impresie, o problemă musculară, care nu ar trebui să fie prea gravă.

Radunovic este unul dintre cei mai importanţi oameni ai FCSB-ului, întrucât vicecampioana nu are o dublură aptă pe post.

Sorin Şerban are şanse minime să mai îmbrace tricoul roş-albastru după gafele din prima etapă, în timp ce Alexandru Pantea şi Radu Boboc sunt mai degrabă fundaşi dreapta de meserie.

Aşadar, Nicolae Dică va spera că nu îl va avea indisponibil pe internaţionalul muntenegrean pentru prea mult timp, în condiţiile în care urmează câteva luni incredibil de pline.

Primul meci pe care îl va disputa FCSB după pauza pentru partidele internaţionale va fi împotriva lui FC Argeş, duminică, de la ora 21:30.

Duelul va fi transmis în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro, în format live video.

Afla mai multe despre: risto radunovic 

viewscnt
Articole similare