Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Contract "stins" pentru fotbalistul revelaţie de la FCSB! Cererea de neacceptat cu care s-a dus în birou: "Nu i-am dat şi nu mai semnăm" | EXCLUSIV

Contract "stins" pentru fotbalistul revelaţie de la FCSB! Cererea de neacceptat cu care s-a dus în birou: "Nu i-am dat şi nu mai semnăm" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Fotbalistul revelaţie al FCSB-ului din sezonul trecut trece printr-o perioadă grea. În acest sezon a pierdut orice şansă de a deveni titular şi, recent, a pierdut un contract important.

Giovanni Becali "a stins" contractul cu Ianis Stoica: "Bă, tu joci păcănele ca băiatul lui Florentin Petre?"

Lucrurile merg din ce în ce mai rău pentru Ianis Stoica. Atacantul central în vârstă de 19 ani a devenit abia a treia variantă pe postul său, după sosirile lui Andrea Compagno, Billel Omrani şi Bogdan Rusu, în condiţiile în care a fost revelaţia echipei în sezonul trecut, când a marcat de nouă ori şi a pasat decisiv de cinci ori, venit de cele mai multe ori de pe banca de rezerve. 

Pe finalul anului trecut, Anamaria Prodan l-a ameninţat cu judecata, după ce a rupt contractul cu agenta şi s-a dus la firma fraţilor Becali, Ioan şi Victor. 

Atacantul de la FCSB a pierdut contractul şi cu firma celor doi agenţi, după ce a avut o propunere nepotrivită pentru ei. 

Inspirat de Octavian Popescu, cel care a primit o maşină de la FCSB în valoare de zeci de mii de euro la propunerea lui Gigi Becali, Ianis Stoica a încercat să obţină bani tot pentru un autovehicul dar din partea noilor săi agenţi. 

Giovanni Becali a relatat discuţia cu jucătorul şi i-a propus să încheie colaborarea, nu înainte de a-i arunca o replică.  

"Ianis Stoica a venit la noi, a zis că putem colabora, că semnăm cu precontract, dar nu am semnat un contract adevărat. Un precontract, în care el ia responsabilitatea că e cu noi şi încet, încet... Fratele meu (n.r. - Victor Becali) zicea <<Ce jucător>>.

După care a venit şi a zis că vrea 40.000 de euro împrumut. <<Bă, tu joci păcănele ca băiatul lui Florentin Petre (n.r. - Patrick Petre)? Ce faci?>>. <<Că-mi trebuie o maşină, îmi trebuie cutare>>.

Am zis că-mi văd de treabă. Nu i-am dat şi am zis că nu mai semnăm niciun precontract şi am zis să joace şi dacă o fi ceva cândva mergem la patron şi te dăm. Nici nu mai vreau să semnez prea mulţi jucători, pentru că toţi <<Alo, ai găsit echipă nea Giovanni?>>. Îi mai semnăm pe câţiva de care ne putem ocupa. Restul... Dacă mai avem ofertă, în proporţie de 80% dominăm piaţa. Ne mai scapă vreunul, precum Rareş Ilie, aia e", a declarat Giovanni Becali pentru Orange Sport. 

În acest sezon în care a început titular, Ianis Stoica a jucat în 12 meciuri la FCSB, dar nu a marcat. 

Ianis Stoica ar putea semna cu o altă echipă şi să plece de la FCSB, după ultima schimbare de antrenor din Superligă. 

 

Afla mai multe despre: ianis stoicafcsbianis stoica contractianis stoica impresargiovanni becaliioan becali 

viewscnt
Articole similare